Milyen autót érdemes első autómnak venni? 10-12 éves BMW/Audi vagy 4-5 éves Mazda/Honda éri meg jobban?
Figyelt kérdés
31 éves nő vagyok, friss jogsival. Azért csak most csináltam meg, mert mostanra gyűlt őssze annyi pénzem, amiből tudok autót venni és fenntartani. Tehát az anyagiak: 4,5-5 millió Ft-om lenne rá maximum. Használnám autópályán és a városban (Budapest) egyaránt. Nagyon fontos, hogy elférjen hátul is kényelmesen 3 ember, a barátaim közül többen 2 méter körüliek, illetve a csomagtartóba is beférjen 2-3 bőrönd normálisan. Fontos a jó hangminőség, imádok zenét hallgatni. Legyen beépített navigációja. Keveset fogyasszon, ne kelljen rá sokat költeni a kötelezőkön kívül. Benzines vagy dízeles felelne meg szerintetek jobban az igényeimnek? A leírtak alapján a 2 kategória közül melyik típusú autót éri meg megvenni? Plusz színben ragaszkodom a piroshoz, esetleg bordóhoz. Ha nem olyan színű,de egyébként mindenben megfelelő autót találok,akkor mennyibe kerül lefóliáztatni,vagy milyen más megoldása van még a szín megváltoztatásának?2022. máj. 27. 12:28
1/22 anonim válasza:
Kicsit sokat akarsz. Én 2,5-3 milló közöt vennék 10 éves autót, vagy drágábban jóval fiatalabbat.
A régiek között nem lesz beépített navigációs, de, ha mégis, az már elavult, nehezen használható. Egy jó mobiltelefon tartóval ki lehet váltani.
A hangminőség nehéz kérés. A régi prémiumokban jellemzően jobb lesz, mint eg új, budget autóban. De aztán a fenntartási költségek sem lesznek egyenlőek.
Az biztos, hogy kombit kéne vegyél és mivel rendszeresen szállítanál 3 felnőttet, csak a nagyméretűek jönnek szóba, mint Mazda 6, Volvo V70, stb.
2/22 anonim válasza:
Nem tudom, van-e olyan autó, amelyben kényelmesen elfér hátul három kétméteres ember. Talán egyterű vagy kisbusz kellene ilyen célra.
3/22 anonim válasza:
Csak férfibarátaid vannak? Ajjaj... egy egész kosárlabda csapat? És mindig öten mentek?
4/22 A kérdező kommentje:
Úgy tudom, hogy lehet utólag is beépítettni,vannak cégek, akik ezzel foglalkoznak,persze jobb lenne, ha lenne benne alapból. Telefonról nem akarom, legyen külön, tudjak útközben telefonálni, ezt is jó lenne, ha a kormányról tudnám vezérelni, hogy fel tudjam venni a telóm. Nem mindennaposan vinném őket, de ha űgy adódik, megyünk bulizni, leugrunk a Balatonra, megyünk nyaralni külföldre autóval, akkor ne kelljen összegörnyedve ülniük. Kombit nem szeretnék,sokkal inkább közepes méretű autót.
2022. máj. 27. 12:50
5/22 A kérdező kommentje:
Nem, vannak csajok is, de a 160-170 cm-es emberek gond nélkül elférnek egy kisebb autóban is, ott nem szokott ilyen probléma lenni.
2022. máj. 27. 12:51
6/22 anonim válasza:
Egy SUV lenne neked megfelelő.. márkát nem tudnék mondani hirtelen
7/22 anonim válasza:
Három megtermett felnőtt hátra csak egyterűben vagy kisbuszba fér be hosszútávon kényelmesen.
De am inkább egy újabb japán.
8/22 A kérdező kommentje:
Azok közül a Mazda CX-5-öt néztem, gyönyörű, de nem tudom megfizetni. Amit kifelejtettem, most jutott eszembe,hogy ne legyen agyonhasználva, nagyon maximum 50 000 km legyen benne
2022. máj. 27. 13:05
9/22 anonim válasza:
50 ezer km, de lehet hidegen széttaposott is?
10/22 A kérdező kommentje:
Nem, csakis megkímélt, garázsban/beállóban tartott autó érdekel.
2022. máj. 27. 13:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!