Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Beindul majd a üzemanyag...

Beindul majd a üzemanyag fekete-kereskedelem?

Figyelt kérdés

Mi leszünk / vagyunk az új Ukrajna? Jön a csak magyar rendszámtól függő üzemanyag díj. Megéri majd valakiknek nagytankos kocsit telepakolni (fordul többször) kimenni és árulni a naftát kinti ár alatt, mint anno tettük mi és az ukránok keleten az ukrán üzemanyaggal?

Teszem azt Szlovákiában most 699 a dízel, és 696 a benzin átlagár. Itthon 480 Ft.

Határközelieknek megérheti, több mint 200 Ft / liter a különbség. Nekem van egy sejtésem, hogy megint meg lesz hosszabbítva az üzemanyag árstop. Hamarabb, már az elejétől kezdve kellett volna ez a szabályozás, nem most utolsó pillanatban. Most egy hónapig a külföldiek normál áron tankolhatnak csak. És?

2022. máj. 27. 12:11
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
#9 Kivinni igen, de kannában. Tankba ki néz szerinted bele a határon?
2022. máj. 27. 12:34
 12/14 anonim ***** válasza:
Az a 10 ezer forint, zsebbpénz így a háborús időre. Tudsz belőle venni fát, szenet, húst ami kell télre. Úgy is nagy válság lesz belőle.. Ezzel fel tudsz /töltekezni/..
2022. máj. 27. 12:35
 13/14 A kérdező kommentje:

#12 Na ugye, más legalább látja a rációt benne. Én nem fogom ezt csinálni, egyrészt nincs ilyen kocsim, másrészt időm sincs és nem vagyok határközeli.

De látjátok, hogy ha nekem - aki nem is akar ezzel foglalkozni "élesben" - beindult a fantáziám úgymond, akkor másnak szerintetek? Úgyis ez lesz belőle.

Készülhetnek a határmenti kutasok a rohamra...

2022. máj. 27. 12:41
 14/14 anonim ***** válasza:

Persze, hogy van benne ráció de nagyon nem arányos a nyereség azzal, hogy mit kapsz, hogy ha lebuksz.

Ezt kegyetlenül büntetik, évekre rács mögé kerülhetsz.

Ha annyira kellene a pénz én inkább vmi más törvénytelenséget követnék el amiért cserébe ejnye-bejnyét, pénzbírságot vagy felfüggesztettet kapok.

2022. máj. 27. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!