Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Lehet baja az autómnak a...

Lehet baja az autómnak a jégesőtől?

Figyelt kérdés
Tudom, rengetegen parkolnak utcán, a szabad ég alatt, de én nagyon féltem a kis Opelemet. Kb három hónap múlva lesz garázsunk (addigra pont elmúlik a viharszezon...). Mekkora esélye van, hogy baja lesz a kocsinak egy lehetséges jégesőtől?
2022. máj. 25. 16:57
 1/6 anonim ***** válasza:
86%
A jégeső huplisra tudja verni a karosszériát és be tudja akár a szélvédőt is törni, de ritka az ilyen nagyszemű jég.
2022. máj. 25. 17:21
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Láttam már pár olyat, mint amit #1 ír, nem szép látvány. Legutóbb pár hete állt a szomszéd autókereskedésben egy VW Polo, olyan volt a teteje, mint egy golflabda.
2022. máj. 25. 17:55
 3/6 anonim ***** válasza:

Ha jártál tavaly nyáron, július vége felé Budapesten, pontosan látszott, hogy melyik autó parkolt utcán: tömegesen huplisra voltak verve.

Én addig beszereznék valami ponyvát. A narancs méretű jég ellen az sem véd, de jobb mint a semmi és az már tényleg ritka. A hurrogókkal ellenében: ha tiszta, nem poros, nem koszos, nem vizes autóra rakod, 3 hónap alatt semmi baja nem lesz tőle.

2022. máj. 25. 18:04
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Igen lehet.

Ilyen kis benyomódások:

[link]

De extrém esetben akár így is elrendezheti:

[link]

2022. máj. 25. 18:42
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Tavaly fél Budapestet elverte egy nagyon durva jégeső, az én kocsim is hepehupás azóta, de láttam pár Suzukit, ami úgy nézett ki, mintha háborúból jött volna.

Úgyhogy igen, nagy esély van rá.

2022. máj. 25. 19:16
 6/6 A kérdező kommentje:
És ezt egyébként lehet _tökéletesen_ javítani? Vagy annak már nyekk? :/
2022. máj. 25. 19:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!