Moat vettem egy használt autót. Milyen rendszámokat adnak most ki?
2017 es autó, most lesz Moon forgalomba helyezve
Csak érdekelne milyen betűvel kezdődik vajon
Itt ebben a fórumban mindig pakolgatják fel a friss rendszámosakat, ha éppen találnak egyet.
Az utolsó hozzászólás TGX volt, szóval Én úgy gondolom TH lesz az első két betűd.
Köszi, de jó ez a fórum
Ha február március környékén vettem volna, még a teljes nevem monogramja is sikerülhetett volna 😃
Attól is függ, melyik ocsmányirodában helyeztetik forgalomba, azaz hogy milyen gyorsan pörögnek ki a raktáron lévő rendszámok az adott helyen. Én pl nem a legújabbat kaptam. Budapesti szalonban vettem az autómat, de valamiért egy Budapest melletti kisebb településen kérték meg rá a rendszámot. Ott pedig még a régebbiekből is volt raktárkészlet.
Tehát hiába TG-s, vagy TH-s rendszámok is vannak már, simán előfordulhat, hogy TF-est kapsz. Emiatt teljesen pontosan nem lehet megmondani.
Már 1 éve megvolt hogy milyen lesz az új rendszámformátum. Nem használtál azóta internetet?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!