Be lehet majd cserélni a rendszámot?
Figyelt kérdés
Most jönnek ugye majd az új rendszámok a nyáron, nekem pedig egyéni rendszámom van. Szerintetek az újnak megfelelőre be lehet majd cserélni?2022. máj. 23. 21:10
1/10 anonim válasza:
Csak ha szeretnéd, kötelezni nem fognak rá.
2/10 anonim válasza:
ja ha megveszed megint az egyéni rendszámot...:)
3/10 anonim válasza:
Én csak akkor cseréltem volna le a mostanit ha területi alapú lett volna viszont így nem érdekel... még a címer végett gondolkozom rajta mivel azt szívesen viselem.
4/10 anonim válasza:
Ha van a szélvédőn regisztrációs matrica, akkor törd be úgy , hogy meg se legyen a cimke. Ilyen esetben nem kapsz újat, és mivel a matrica rendszámhoz kapcsolódik, így megvetetik veled az új rendszámot, meg mehetsz egyből műszakiztatni is a kocsit. Megéri?
5/10 anonim válasza:
Persze :)
Új forgalmi 6000 Ft, a rendszám utolsó infóm szerint 8500 Ft, és a szélvédőre ragasztható rendszám matricának is van talán 1000 ft költsége
6/10 anonim válasza:
Mivel - elvileg - a mostani rendszámok is megmaradnak, így nem lesz kötelező csere, de tudsz majd venni még egy egyedi rendszámot (igen, újabb 112 vagy 450 ezerért) és azt fogod tudni használni.
7/10 anonim válasza:
De minek cserélnéd meg az egyénit? Akkor minek vetted?
8/10 A kérdező kommentje:
Mert van rá pénzem, meg rendszámmániás vagyok.
2022. máj. 24. 14:04
10/10 anonim válasza:
Akkor meg mi a kérdés? Menjél, aztán vegyél.
Komolyan, vagy csak dicsekedni akarsz, hogy van eltapsolnivaló fél milkád? De jó, én inkább vettem felnit, meg ültettem, rendszám az ablakban, én clean mániás vagyok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!