Az övfeszítő hogyan tudja megfeszíteni a biztonsági övet, amikor nem is a csévélős végére van rákötve?
Figyelt kérdés
Tehát itt az övfeszítő:
Amikor ugye beülök a kocsiba akkor bal vállam felöl huzom a biztonsági övet, és a jobb combomnál dugom be, ahol az övfeszítő van. De ott már mit tud feszíteni? Az a biztonsági öv vége?
2022. máj. 23. 20:34
1/8 anonim válasza:
A csatot hátrafele nyomja, és úgy feszít bele.
2/8 A kérdező kommentje:
Nem ertem. Befele nem tudja nyomni mert ott a muanyag, kifele meg nincs ertelme mert az a kilazitas
2022. máj. 23. 20:40
3/8 A kérdező kommentje:
Jaj ertem, mint egy kart, hatrarantja. Koszi'
2022. máj. 23. 20:42
4/8 anonim válasza:
5/8 anonim válasza:
A csat alatti hullámos részt rántja össze, ezzel egyetemben meg a hirtelen lassulástól, az övet felcsévélő szerkezet is bereteszeli magát.
6/8 A kérdező kommentje:
Es az aram (akksi) nelkul mukodik? Mert nem latok semmilyen vezeteket belemenni a bowdenen kivul.
2022. máj. 25. 10:58
8/8 A kérdező kommentje:
Akkor az hogy lehet hogy kivettem az ulest (2 csavar) es semmi mas vezetek nem volt beledugva?
2022. máj. 25. 15:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!