Milyen az az "alap fehér" szín?
Figyelt kérdés
Kaptam egy ajánlatot, azt értem, hogy nem metal fény, de milyen az az alap fehér szín?2022. máj. 20. 14:53
1/8 anonim válasza:
akkor gondolom vagy szolíd+lakk, vagy sima akryl.
2/8 anonim válasza:
Sima fehér, mit lehet ezen nem érteni? Nem koszos fehér, nem sárgás, nem metál, nem csillogó, nem gyöngyházfényű. Sima fehér.
Ilyen:
3/8 A kérdező kommentje:
Mik az előnyei hátrányai ?
Bocs az amatőr kérdésért, a családban metal fény volt, azért nincs fogalmam, sosem figyeltem fel a különbségre.
2022. máj. 20. 14:58
4/8 anonim válasza:
Hátránya hogy nem olyan szép, előnye, hogy kevésbé sajnálja az ember ha lesz rajta kisebb karc, vagy sérülés.
5/8 anonim válasza:
Fehérből is van rengeteg árnyalat, és sosem csak fehér van a festékben, hanem ekkor is van még más is belekeverve, gyártó meg évjáratfügő, hogy épp mit kutyulnak ki a gyárban. Gondolom alapáron ez van az adott típusnál, minden egyébb szín feláras.
6/8 Vortrex válasza:
A legnagyobb előnye, hogy nyáron nem olyan forró, mint egy fekete autó, a legnagyobb hátránya, hogy unalmas és látszik rajta minden folt.
7/8 anonim válasza:
Ne vegyél fehér színt, mert a legkisebb szennyeződés is meglátszódik rajta. Ha véletlenül meghúzod, akkor pedig ordító lesz a sötét csík rajta.
8/8 anonim válasza:
Ugyanígy meglátszik a sötét autókon is a por :), talán az még kényesebb is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!