Futómű állításnál pontosan hol állítanak?
Nyilván a kormánymű két rúdján valahol tudnak.
A külső összekotőknél állítanak vagy a belsőnél is lehet?
Utóbbit cseréltem és elment a kormányközép pár fokkal. Nyilván futóműves lesz ebből, de hétvégére sem hagynám így. Szal a külső összekötőket cseréltem és valszeg a jobboldali nem az eredeti pozíciójába került vissza.
A futóműves kiszedni az összekötőt a csonkállványból és úgy tekeri ide vagy oda a száron ezt a kart vagy a belső összekötőn is lehet állítani?
*Rosszul utaltam vissza.
Tehát a külsőket cseréltem.
A belső összekötő menetes részén van ugye a kontraanya. Azt fellazítod és utána a belső összekötőt kell tekerni. De szemmel nem sok hasznosat fogsz elérni, több lesz a kár mint a haszon, mert pár szögperc simán elég ahhoz, hogy oldalra húzzon az autó, de ilyen pici különbséget szemmel lehetetlen észrevenni. Madzaggal elég faszán be lehet állítani, nézz szét neten, hogy találsz-e róla leírást, hogy azt hogyan kell.
De a legjobb lenne szerintem, ha nem mókolnád. Annyira nagyon biztos nem szar most, hogy egy hétvégét ne bírjon ki.
Vidd el és beállítja neked és legalább jó lesz.
HA te magad neki állsz, lehet még rosszabb lesz és azután csak elkell menned a futóműveshez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!