Van olyan autó ami mutatja, hogy gazdag vagyok, de nem totál ízléstelen és hivalkodó?
A Lamborghini Urus az eléggé hivalkodó azért… Nem az urizálós módon, hanem a milliárdos hülyegyerek módon. Bár visszafogott színben lehet elmegy azért…
Lexusból melyik az, amelyikbe beüthet egy 30-as pasi akár laza viseletben is és az utasa sem azt érzi, hogy a Wayne birtokra tartanak?
#5.
Szerintem jelenleg nem is létezik olyan új autó ami 5 millió alatt van… Nagyon jó autók vannak ennyiért is, akár használtan is. Meg pl. egy Dacia Duster is szerintem tök jó, a maga kategóriájában, az ár/értél aránya az jó.
De sem a használtautó, sem a Dacia nem jelzi, egy kicsit sem hogy valaki gazdag.
Amúgy köszi a válaszokat!
Ja és szerintem a legolcsóbb pickupok ilyen 7-8 körül kezdődnek…
Egy Ford Raptor tényleg elég jól jelzi a gazdagságot, de ha valaki nem munkára használja, az megtestesíti a faroknövelős pénzes proli archetípust egy ilyen autóval. Főleg városban.
Persze, amúgy van 21 milliós Suzuki is.
Ha valaki azt zsebből ki tudja fizetni, akkor akárhogy is nézzük, szerintem gazdagnak mondható…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!