Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha megvesz valaki 1,5 millióér...

Ha megvesz valaki 1,5 millióért egy használt autót, miért várja el, hogy az hibátlan legyen és minden része gyári? Ha valakit zavar, hogy sérült volt egy autó, miért nem fizet az átnézésért még vétel előtt?

Figyelt kérdés
[link]
2022. máj. 19. 11:10
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
A "koccanás" után gyakorlatilag az autónak nem volt hátulja.
2022. máj. 19. 16:24
 12/16 A kérdező kommentje:
Totalcar cikkje sokkal érthetőbb,így már értem mi volt a vevő baja. De mit hitt, ki fog eladni egy ha jól láttam 17.000 km futású autót ár alatt ha hibátlan? Megmondom őszintén engem nem érdekelne ez a javítás se, ha kívülről nem látszik, hegesztve normálisan meglett és le is lett fényezve. Ha nem pattog, nem húz se balra se jobbra akkor kit érdekel, hogy hátul javítva volt. Ha elől lenne ahol millió 1 dolog sérülhetett hűtő motor váltó szenzorok stb, az már inkább merészebb lenne. De tanulópénz, hogy úgy nem veszünk autót, hogy nem lett átnézve előtte szakemberrel.
2022. máj. 19. 16:46
 13/16 krwkco ***** válasza:

"engem nem érdekelne ez a javítás se, ha kívülről nem látszik, hegesztve normálisan meglett"

Egy autót nem lehet két félből "normálisan" összehegeszteni. Vannak háromrétegű karosszéria elemek. A középsőt hogyan hegesztik össze? Arról nem is beszélve, hogy egy hegesztés nem olyan teherbírású és korrózióállóságú, mint az egy darabból álló lemez.

2022. máj. 19. 16:53
 14/16 A kérdező kommentje:
Tény, de az is, hogy motorikusan lényegében új autó, amivel a közeljövőben nem valószínű hogy lesz probléma. Nyilván átnézetném karosszériással vagy kijavíttatnám a kontár részeket. De nekem is megérne egy ilyen kocsi a piaci ár felét.
2022. máj. 19. 22:59
 15/16 anonim ***** válasza:
#14: Egész addig, amíg egy balesetben nem csuklik össze a karosszéria... Nyilván az nem érdekel, hogy esetleg 4 nyomon megy a kocsi és az életben nem lehet beállítani rajta a futóművet és megeszi a gumikat... Mondjuk aki konkrét féláron elhiszi, hogy használható autót kap, az meg is érdemli.
2022. máj. 20. 06:11
 16/16 A kérdező kommentje:
2 forintért nincs bika viadal, de ezt sokan nem akarják belátni. Egyre több autókereskedés fog bezárni, mert sérülésmentes vagy minimálisan sérült autót nem igazán fognak tudni nagy haszonnal eladni.
2022. máj. 20. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!