Ki milyen autót ajánl a lenti feltételek alapján?
Kezdő vezető, friss jogsis feleségemnek keresek első autót párszázezer forintért, amiért nem nagy kár, ha megtörik vagy meghúzza az oldalát. Elsősorban japán vagy német gyártmány érdekel, de jó tapasztalatok alapján nyitott vagyok más típusra is.
Csak benzines érdekel, nem túl magas fogyasztással, vállalható fenntartási költségekkel. Nagyjából tisztában vagyok vele, hogy ebben az árkategóriában hány éves használt autókat lehet kapni, de azért 1997-98-nál régebbi ne nagyon legyen.
Normál felszereltség érdekel, nem kell semmi extra. Légkondi, légzsák, szervókormány, elektromos ablak, központi zár jó ha vannak, de nem ragaszkodok bármi áron hozzájuk.
Ki milyen típust ajánlana? A felsorolás mellett örülnék, ha érveket is írnátok, hogy "x" típust miért, "y" típust miért ne, stb.
suzuki swift
megfelel minden szempontnak
#2 Sajnos ezek már nem az az árkategória, ami engem érdekel. De a típus ajánlást mindenesetre köszönöm, nézegetek majd Toyotákat.
#1 Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!