Mennyibe kerülne az üzemanyagrendszer-t felújítani?
Van egy suzuki swiftem. Nem tudom milyen állapotban vannak a gumi és fémcsövek rajta, gondolom az E10 benzin se használt neki.
Szeretném legalább ezeket kicseréltetni, ennyivel is kevesebb gond legyen hosszú ideig vele. Árban mire számíthatok, anyagköltség + szerelő munkadíj (nem szerviz) ? Esetleg ha már ezeket cseréltetem, mit érdemes még ezekkel cserélni, üzemanyag szivattyú, pumpa?
Most külföldön vagyok vele, jelenleg alkatrészre vár, mert elszállt az egyik fémfékcső, csupa rozsda volt, nem bírta a nagy fékezést, meg egy jobb hátsó kerékcsapágy cserét fog kapni. Nemsokára megyek haza Magyarországra, és ott rendesen meg akarom csicsináltatni és kicserélni dolgokat.
Tervek:
összes gumi és fémfékcső cseréje (kivéve ami itt kint ki lesz cserélve)
fékbetétek, tárcsák átnézése, ha kell cseréje.
(üzemanyagcsövek és tömítések cseréje)
a maradék bal hátsó kerékcsapágy cseréje
váltóolaj csere
motorolaj és szűrő csere
levegőszűrő csere
Ezeknek a munkáknak nincs szabott ára. Még megbecsülni sem lehet. A szerelőd óradíj alapján fogja a pénzt kérni, aszerint, hogy mennyit dolgozott.
Az új, gyári alkatrészek ára pl. benzinpumpa olyan magas, hogy nem jöhet szóba. Pláne ha sokféle kell belőlük. A bontott vagy utángyártott meg nem biztos, hogy jobb, mint egy működő eredeti.
Ha a szerelőd becsületes, akkor meg fogja mondani és mutatni, hogy mi az, amit valóban érdemes cserélni a nagyobb megbízhatóság érdekében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!