Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ez mire fel, ez az emelés?

Ez mire fel, ez az emelés?

Figyelt kérdés

A MOL rádobott a múlt heti LPG árra vagy tíz forintot úgy, hogy a dízel és a benzin ára - ha nem lett volna hatósági ár - olcsóbb lett jó pár forinttal.

Holtankoljak.hu szerint 13-ra a "csökkenés mértéke br. 12 Ft".

Azért emelték, hogy hozzon valamit a konyhára, ha már a hatósági ár? Nem pont hogy annak is csökkennie kellett volna?

Oplusnál még mindig legalább 30 forinttal olcsóbb literje, csak kérdem, mire fel tettek úgy, ahogy?

2022. máj. 16. 09:55
 1/4 anonim ***** válasza:

"Oplusnál még mindig legalább 30 forinttal olcsóbb literje"

Akkor ott kell tankolni, felesleges ezen rugózni, és az emelés miértjére választ keresni.

2022. máj. 16. 10:06
 2/4 A kérdező kommentje:

Nyilván ott is emeltek, azt nem tudom mert nem jártam arrafelé ahol ez a kút van. Ha a MOL emel akkor mindenki. Kérdés mi az oka, ha más meg lement.

Olajból van minden, az LPG is. Ha az olaj ára lemegy akkor annak meg miért megy fel? Ez nem földgáz...

2022. máj. 16. 12:04
 3/4 anonim ***** válasza:
Mert ilyen az élet.
2022. máj. 16. 12:45
 4/4 A kérdező kommentje:

Valami gazdasági oka csak van. Ha az olaj lemegy, minden üzemanyag le szokott menni. Az LPG meg felment.

Megmagyarázható, de nyilván nem olyan olvassa a kérdésemet aki releváns választ is tudna adni, hanem csak kötekedni akar.

Egyébként meg. Nem érdekelhet? Nem méltatlankodás, hanem a valódi oka érdekel, mert kíváncsi vagyok rá!

2022. máj. 16. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!