Hogyan lehetne megemelni a motrot?
Figyelt kérdés
Van egy Aprilia rx 50-em és meg szeretném emelni. Ha jól tudom van egy lengéscsillapító bak amivel meg lehetne oldani de azt nem találtam a neten. Valami megoldás vagy link?2021. júl. 23. 21:40
1/5 anonim válasza:
megfogod hátsó lábtartót aztán megemeled nem nehéz motor
2/5 A kérdező kommentje:
#2🤯🤯🤯 El kéne olvasni a kis betűs részt is.
A motor hasmagasságàt szeretném emelni.
2021. júl. 23. 22:16
4/5 anonim válasza:
Az írásból nem derül ki hogy mit akarsz emelni !!!
5/5 anonim válasza:
Én akárhogy is nézem, ez a kérdés a motor megemélséről szól, nem pedig a hasmagasság állításról... Még a kulcsszavak közt sem utal rá semmi.
Egyébként az elejét is meg kéne emelni, ha a nem kezenállva szeretnél motorozni. A hátulját, egész egyszerűen hosszabb lengéscsillapító beszerelésével szokták megoldani, az eleje már nehézkesebb, ott talán a nagyobb átmérőjű kerék a legegyszerűbb megoldás. Hátra ugye nem feltétlenül férne be egy nagyobb kerék🤷♂️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!