Marcell0001 kérdése:
Bmw e93 330i automata háromszög hiba kód mit jelent?
Figyelt kérdés
Aktuális "fokozat" pl:"D" jobb felső sarokba háromszög felkialtó ikon jelent meg
Mire utalhat?
2022. máj. 15. 17:00
1/7 anonim válasza:
Valami hibát jelez, ha navis akkor menübe meg tudod nézni a járműinformációnál. Nem kell komoly hibára gondolni, ilyenekre is be jelez mint hogy kifogyott az ablakmosó, ideje tankolni vagy egy izzó kiégett. De mikor beindítod a kocsit akkor a középső kijelzőn feldobja nagyobb piktogramot hogy mi a konkrét hiba.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszát még egy kérdésem lenne . Tempomat nem működik én a modulra gondolok de még kérdezem hogy mi lehet még bajusz kapcsoló?
2022. máj. 15. 17:16
3/7 anonim válasza:
Tempomatot úgy próbáld meg, hogy menet közben előre nyomod a kart. Akkor kapcsol be, előre nyomva gyorsít, hátra lassít, fel és le nyomva meg kikapcsol.
4/7 anonim válasza:
“ ha navis akkor menübe meg tudod nézni a járműinformációnál”
Ha nem navis, akkor is. Nekem az öreg e61-es rücsökben nincs navi, de már az is kiírja a hasfájását.
5/7 anonim válasza:
#4 E61-nél alap volt a központi kijelző, a 3-asnál még extra volt van amelyikbn nincs. Úgy értettem hogy navis:D
6/7 anonim válasza:
5# ezt nem tudtam. Azt hittem már abba is raktak valami lcd-t.
7/7 anonim válasza:
#6 Raktak, de ahhoz kérni kellett extraként, azon belül is hogy kicsi vagy nagy képernyős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!