Lamborghini Huracán vagy Ferrari Roma tulajdonosa lennél inkább?
Figyelt kérdés
2022. máj. 14. 11:38
A kérdező szavazást indított:
Lamborghini Huracán
Ferrari Roma
18 szavazat
2/9 anonim válasza:
Egyik sem szép.
Mindkét autógyártó a 2000-es években (vagy előtte) gyártotta a legszebb autóit.
Ferrarinál nekem etalon az F40.
Lambónál meg szerintem a Diablo SE30, bár a Countach is megér egy misét!!!
3/9 anonim válasza:
Az kéne amelyik drágább, max mennék vele egy kört, aztán úgy is eladnám.
4/9 A kérdező kommentje:
#3.
Nagyon hasonló az áruk…
Lesz@rom egyébként hogy gyerekes e a kérdés.
Nincs benne a szabályzatban, hogy gyerekes kérdéseket tilos kiírni…
2022. máj. 14. 14:55
5/9 anonim válasza:
Ferrari, de igazán egyik se. Ezek a hipersport autók nem hoznak lázba, szarra sem jók azon kívül hogy ellövöd a vácin két lámpa között vagy pedig a bazilika előtt parkoltatod.
7/9 anonim válasza:
A Huracan sokkal jobb mindenféle szempontból. Jó a belső ergonómiája, nagyon átgondolt a műszerfal, és az egész belső tér (Audi logika az egész), és műszakilag rendkívül megbízható, más szupersportkocsikhoz képest.
8/9 anonim válasza:
Inkább a Huracan, bár a Ferrari is szép, de a Lamborghiniket jobban kedvelem.
9/9 anonim válasza:
Nekem a Huracán mindig is tetszett, de ez a Ferrari ahogy elnézegettem szürkében, olyan szinten megfogott, hogy inkább azt választanám. Meg 4 személyes is, ami megint egy érv.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!