Szerintetek mennyire tehet rosszat egy 125 cm³ motornak a hosszabb táv pl.200km? Balatonra szeretnék vele leugrani, átlagos tempóval
Nem árt neki , már miért ártana.
Sőt egy 50-es vagy egy 1800-asnak se árt.
Hogy neked mennyire kényelmes az a te dolgod.
átlagos tempó nemtudom neked menyit jelent, én 125-ös vízhűtéses motorral tettem meg 180 kilómétert, megállni csak tankolni álltam meg egyszer, lakott területen kívül 90-100km/h volt a sebesség
ez így semmit nem árt a motornak, akár a földet is megkerülhetnéd vele
A motor bírni fogja, ha nem támasztasz vele szemben teljesíthetetlen elvárásokat. Ha nem akarsz 160-nal repeszteni, hanem a fele is elég, bírni fogja.
Az ilyen kicsi motoroknál inkább az a kérdés, hogy a sofőr bírja-e a hosszú túrákat. Az ilyen gépek általában kicsik, jól megtermett felnőtt számára kényelmetlen az üléspozíció és a kicsi saját tömeg miatt az úthibákból is többet érez. Ráadásul az alacsony utazósebesség miatt ugyanaz a táv több időt igényel a nyeregben, mint a nagyobb motorok esetén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!