Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Új Skodához érdemes megrendeln...

Új Skodához érdemes megrendelni a vezetői profil-választás (Driving Mode Selection) extrát?

Figyelt kérdés
Új Skoda Scala-t (1.5 TSI DSG) rendeltem és az értékesítő lebeszélt erről az extráról. Azt mondta, lehet eleinte párszor kipróbálnám, de hosszú távon úgysem fogok állandóan azzal játszani, hogy váltogatok a különféle módok (Sport, Eco, Normal) között.. Nem vészes az ára, de ha tényleg haszontalan ez a plusz felszereltség, akkor nem szeretnék rá feleslegesen költeni. Pl. az Eco móddal tényleg lehet üzemanyag megtakarítást elérni vagy csak szemfényvesztés?

#Skoda #DSG #TSI #Scala #vezetői profil #sport eco normal
2022. máj. 13. 17:04
 1/8 anonim ***** válasza:
5%
Ha te egy ilyen autónál azon rágódsz hogy hogyan tudnál 2 decit megspórolni, akkor ne ilyet vegyél.
2022. máj. 13. 17:19
 2/8 anonim ***** válasza:
Utána kell járni, hogy Skoda Scala esetén ezek a módok pontosan mit változtatnak. Az biztos, hogy a gázreakció más lesz, de lehet, hogy a szervokormány erejét is befolyásolja. Drágább autóknál a felfüggesztésen is állítana.
2022. máj. 13. 19:22
 3/8 anonim ***** válasza:

1/1: Miért, ez milyen autó? Miért ne érdekelhetné a fogyasztása?

Egy alsókategóriás kis teljesítményű új skodáról beszélünk, nem egy nagymotoros prémiumról, ahol fel szoktátok hozni ezt az érvet.

Szerintem ha nem túl drága extra, vedd meg, eladáskor is előny lesz, illetve szerintem nem rossz kis extra.

2022. máj. 13. 19:22
 4/8 anonim ***** válasza:
80%
Ha már megrendelted, nem mind1?
2022. máj. 13. 19:33
 5/8 A kérdező kommentje:

1/1 Nem azon rágódok.. Az érdekel, hogy hasznos-e ez az extra vagy hülyeség. Ha pl. Eco módban tudok néha spórolni vagy Sport mód jelentősen javítja a vezetési élményt annak ellenére, hogy nem 1 sport(os) autóról beszélünk akkor nekem megérné. Ha nem akkor igazat adok az értékesítőnek és felesleges..

4/4 Nem mindegy. Jelenleg több mint 1 év a szállítási idő. Amíg a gyár nem tervezi be a konkrét gyártási időpontot és nem rendeli meg arra az időpontra beszállítóktól a szükséges alkatrészeket addig szabadon módosíthatom az autó felszereltségét. Szóval még legalább kb. 8-9 hónapig tudok hozzáadni vagy lemondani extrákat a márkakereskedésnél.

2022. máj. 14. 01:38
 6/8 anonim válasza:
Szerintem kérd bele. Az a pár tízezer már semmi és ha nem is fogod használni az értékét növeli az autónak. Én is ezt az autót rendeletem egyébként és hasonlóan rágódtam rajta
2022. máj. 22. 20:21
 7/8 A kérdező kommentje:
6. Gratulálok, jó döntés volt a Scala! ;-) Rendben, kérni fogom. A digitális műszerfalról mi a véleményed / véleményetek? Nekem nincs szükségem gyári navigációra, anélkül viszont az értékesítő szerint sem éri meg digitális műszerfalat rendelni kb. 200 ezer forintért... A gyári navigációt ugyebár a digitális műszerfalon meg tudná jeleníteni az autó, az úgy nagyon hasznos, ha valakinek szüksége van gyári navira. Viszont kollégáim nem hagynak békén, hogy milyen jó néz ki digi műszerfal, kérjem azt is. Nekem az alap műszerfal is tetszik egyébként, persze a digitális szebb, de szerintem nem ér meg annyi pénzt..
2022. máj. 23. 16:29
 8/8 anonim ***** válasza:
Az Android autós/Apple carplay-es navit nem dobja ki digit műszerfalra? Mert ha igen, akkor biztos megvenném. Nem mind1 mit nézeget azért az ember évekig.
2022. máj. 23. 16:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!