Autóban elszállt a fék erősebb fékezés hatására. Tippek?
Ha egyben fékeztél a pedál felengedése nélkül és eközben szünt meg a fékhatás, akkor nem a fékfolyadék víztartalmával van a baj. Mert nyomás alatt nem forr fel a folyadék, csak amikor felengedik a pedált. És a következő pedálnyomás lesz hatástalan, mert csak a buborékok nyomódnak össze.
Ha fékezés KÖZBEN elindult lefele a pedál, akkor valahol folyadékot ereszt a fékrendszer. Ha nem fogy a fékfolyadék, akkor valamelyik dugattyúnál átereszti. Ha fogy, akkor kiereszti a szabadba.
Nézd meg, hogy látsz-e valamelyik csövön vagy csatlakozásnál fékfolyadéknyomot. Vagy töltsd fel a tartályt és járó motornál fékezz teljes erőből, amig be nem nyomódik a pedál. És akkor a földön megnézheted, hogy hova csöpögött.
Nézz alá hogy hol folyt el a fékfolyadék.
Nyilván az egyik kör ment el és ezért lett gyenge.
Aki azt írta hogy felforrt , annak az agyvize forrt fel !!!!
ha tetszik, ha nem, vidd el a kocsit egy számlátnadó szervizbe fékolajcserére..utána tökéletes.
tudom, hogy pénzbe kerül, de ez mindennél fontosabb..
Mégis mi lenne? A nagy fékezés hatására valahol megadta magát a rozsdás vas fékcső és folyik/spriccel belőle a fékfolyadék.
Én is jártam így sajna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!