Milyen motort ajánlanátok nekem?
Sziasztok!
Az lenne a kerdesem hogy iden meglesz a korlatlan motor jogositvanyom es hogy ki milyen motort ajanlana nekem.
24eves vagyok, 208cm magas illetve 130kg
Hosszabb orszaguti kiruccanasokra hasznalnam.
Valami nagyobb chopper illene a méreteidhez.
Nem mindegy, hogy milyen stílust szeretnél...
Legalább egy irányt adnál...
Sportmotor, túraenduro, nagytestű robogó?
Mi érdekel?
A szórakozóhelyen milyen csajra hajtasz? A vékonyra, a magasra, vagy amit tanácsolnak?
..szom
Túraendurora gondoltam leginkabb
Gyorsasagit is vennek se az fix kenyelmetlen lenne szerintem
Én picit radikálisabb leszek mint a 3as válaszoló( teljesen jó a válasza )
Én meg arra gondoltam, hogy mi lenne ha eltennéd a motorozási ambícióid azokra az időkre amikor már tudod mit akarsz?
Tudom, hogy nagyon nem tetszik amit írok ( pedig tényleg jó indulatból írom nem kötekedésből ) de 24 évesen nem tudsz egy iyen döntést meghozni?
Mások mondják meg neked mi a jó? Hagyd a csudába a motorozást akkor , nem neked való ( 4 évtizedes motorozás után mondom ezt, ami egyébként szerintem semmit sem jelent, de nálad biztos hatásos ). Nyugodtan hagy meg a motorozást az olyan idiótáknak mint pl én.
Hosszabb országúti kiruccanás az neked mit jelent? Nekem pl ha megyek 150km-t az már világtúra, de van olyan ismerősöm aki lezúzott Bakuba, de előtte már végigmotorozta Dél-Amerikát.
Keress olyan hobbit amiben önálló dötéseket vagy képes meghozni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!