Melyik autót ajánljátok ezek kozul? Megbízhatóság, igénytelenség fő szempont.
Figyelt kérdés
Opel vectra A esetleg B
Wolksvagen vento
Wolksvagen 3. golf
2022. máj. 8. 20:36
1/8 anonim válasza:
Golf, de inkább gyűjts még és a 4-est vedd.
2/8 anonim válasza:
Swift... olyan igénytelen legyen mint a leendő gazdája aki azt se tudja hogy kell leírni egy márkanevet...?
3/8 anonim válasza:
Ezres swift az eléggé az. Amúgy meg az A vectra is jó.
6/8 anonim válasza:
Ezek az autók már mind olyan idősek, hogy szinte bármikor bármi elromolhat rajtuk, ha a rozsda még nem támadta meg a főbb szerkezeti elemeket is... Szerintem állapotot nézz ha ilyent veszel, ha találsz egy jó karban levőt (főleg a rozsdát nézd), azt gyilkolhatod egy ideig. Igénytelenség? Ha nem költesz rá, egy régi autó is bemondhatja az unalmast. Senki nem lát bele, általánosságban talán a GOLF-hoz találsz sok bontott cuccot is, az 'A' Vectrákhoz is volt, de szerintem azokból kevesebb alkatrész van már bontottan. Ha mindenkép ezek közül kellene választani, én a GOLF-ot választanám.
7/8 A kérdező kommentje:
A Golf 1.9 TDi mennyire megbízható?
2022. máj. 9. 14:40
8/8 anonim válasza:
Csak amennyire egy huszonéves kocsi megbízható.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!