Mennyire élhető egy 125-ös chopper?
Figyelt kérdés
Én a yamaha virago 125-öt és a yamaha xvs 125 drag start néztem ki.Tetszik a chopperes stílus de a 15 ló elég egy 150 kilós motorhoz,100 kilós testsúllyal?2022. máj. 7. 13:52
11/13 anonim válasza:
Én 125-ösben nem vennék choppert. 2 ütemben a hang nem illik a stílusához, 4 ütemben pedig harmatgyenge. Kb 90-100 km/h a végsebessége egy 4t 125 choppernek, és 75-80 a kényelmes utazó tempója. Cserébe aránylag keveset fogyaszt. Mondjuk alapból nem vennék 125-ös 4t-t. Az a 12-15 lóerő nem egy rakéta az biztos. 2 ütemben 30-35 lóval már lehet mit kezdeni, csak találj olyat aminek a papírjai 11kw-osak maximum hogy A1-el tudd vezetni. De te tudod mire akarod használni. Egy chopper amúgysem a száguldozásról szól, hanem a kényelmes "fotel"-ben utazásra. De b*szhatod ha alig több az utazója mint egy 50-esnek. Sőt kb ugyan annyi, csak picit jobban gyorsul.
13/13 NTBS válasza:
Szerez be egy kicsit erősebb gépet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!