Összsségében mindegy hogy melyik benzinkútnál tankolok, ugyanazt a MOL üzemanyagot kapom?
most hogy árstop van, végigpróbáltam az összes nagy, márkás benzinkutat (OMV, MOL, Shell) és se fogyasztásban se máshogy nem tapasztaltam semmi külömbséget. A Shellnél a prémium dízel is árstopos áron van, annál sem tapasztaltam semmi különbséget.
pedig mindig szinte üres tankkal mentem tankolni hogy ne keveredjen
a prémium benzin jóval ötszázötven felett van..az ötszáz alatti nem prémium...(ha számít ez a jelző)
Én omv 100-al járok, szerintem jó.(de qurvadrága)
Hagyjuk már ezt az adagolást, nincs senkinek se üzemanyag keverő telepe.
VAgy írjátok már le hogy hol keverik bele az adalékot.
Teljesen ugyan azt kapod mindenhol.
Jelen ismereteim szerint az OMV Ausztriából hozza be az üzemanyagot, kamionnal, nyilván saját maguk is keverik, házon belül.
"Teljesen ugyan azt kapod mindenhol."
A többi kúton sem ugyanazt kapod, az alapbenzin talán a MOL-tól származik, de a keverékek már egyediek.
Elnézést, egy másik hozzászóló válaszát idézném pontosítás végett:
"Ausztriából hajóval szállítja a Dunán az OMW a benzint és a gázolajat is a schwechati finomítóból a csepeli üzemanyag-tároló telepre. Innen szállítják tartálykocsikkal a kutakra és a Csepelen található laborban ellenőrzik a kutakról visszaérkező mintákat is."
Forrás: https://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__egyeb-kerdesek__4..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!