Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Most tényleg nagyon érződik a...

Most tényleg nagyon érződik a személyautók közötti különbség?

Figyelt kérdés

Nekem sajnos nem volt gépjárművem, mert én csak egy random technokrata vagyok, még budapesti viszonylatban is kb jónak mondható, de csak 1 sima fizetéssel, szal nem vagyok sajni olyan menő mint a nagy menő fiúk, akik már 20-on egypár évesen mindenféle behozott szutyok bmw-ekkel meg mercikkel járnak, később meg persze már nagy és komoly autókkal, amikor már beindul az üzlet, meg ők amúgyis teljesen más szinten guritanak, mert ők MEGTEREMTIK a pénzt, én meg csak kapom havonta a fizukát, mint a csóribélák.

Szóval én csak amolyan csóri gyalog egér vagyok igy 33 évesen is, mert nem érzem úgy hogy ki tudnék csengetni 4-5 milliót egy alap új kocsiért, vagy hogy havi ~100 ezret finanszírozzak hitel + fenntartásra.

Persze megértem hogy van olyan, hogy a kocsi AZ KELL, mert mégiscsak akkor lehet férfiszámba venni az embert, meg na, mégiscsak az a kényelem, a szabadság.

De ahhoz meg végképp sajnos puhatestű vagyok, hogy felfogjam, hogy nem minden autó ugyanaz.

Ott van például munkába a főnök gyerek, aki mindig ford mondeot vett céges kocsinak, már vagy 3-4-et is, persze mellette van neki saját nagy terepjáró is, meg sport merci kupé.

És most pl lepasszolta a kb másfél éves új mondeóját 40 ezer kilóméterrel az egyik alkalmazottnak, és vett egy másik full extrás kombi mondeót, de 2 hónap után úgy volt vele, hogy "nem tetszik neki a hibrid hajtás", ezért azt is lepasszolta egy alkalmazottnak. És teszem hozzá, hogy ezek mind céges autók, és a fönök gyerek alkalmazotti státuszban van, tehát nem az övé a cég.

Nekem meg egy szaros fiesztát igértek, csak maradjak a cégnél, mert nekem bejárás szempontjából elég rossz helyre költöztek, és be voltak xarva, hogy nem fogom vállalni.

Na de fiestának szerintem karácsonyig semmi nyoma se lesz, ha egyáltalán. Közben meg itt repkednek a gépjárművek, mindenkinek jut, csak én szopjak.

Alapvetően nem éreztem magam úgy hogy rossz sorom van ennél a cégnél, de mostmár kezdik kihúzni a gyufát.

2022. máj. 5. 21:12
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
84%

Lehetőségek:

1. Elmész jobb helyre dolgozni és spórolgatsz a szükségtelen dolgokon pl.cigin és pián(ha fogyasztasz ilyeneket),

2. Megvárod míg megdobnak a lerugott fiestaval pár hónap/év/fényév múlva

3. Tovább tanulsz és jobb fizut kapsz

4. Kiírod a gyakorira hogy milyen keserű sorsod van és a fogtündér hoz neked egy moped autót

2022. máj. 5. 21:41
 2/20 A kérdező kommentje:

3. Tovább tanulsz és jobb fizut kapsz

igen, gondoltam rá hogy elmegyek doktorandusznak 160 ezer forintért;)

2022. máj. 5. 21:43
 3/20 A kérdező kommentje:

de bocsánat, ha a bmw-s gyerekeknek nem kell lemondani a cigi ital drogról akkor nekem miért kéne bármin spórolni?

csak kérdezem

2022. máj. 5. 21:45
 4/20 anonim ***** válasza:
83%
Mert te nem kereskedsz droggal amiből visszakapnád az elköltött summát.
2022. máj. 5. 21:46
 5/20 A kérdező kommentje:
nekem hiába magyarázod, én életképtelen vok
2022. máj. 5. 21:53
 6/20 anonim ***** válasza:
86%

Ki a kérdés tulajdonképpen?

Alám nem hogy Fiestát nem tol a munkáltatóm, még egy buszbérletet sem kapok a bejáráshoz. Munkaügyben pedig elvárás, hogy a saját autómat használjam, még az üzemanyagot sem fizetik ki.

2022. máj. 5. 21:55
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
*Mi
2022. máj. 5. 21:55
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy egyszerű eset.
2022. máj. 5. 22:28
 9/20 anonim ***** válasza:
87%

Most mi a kérdés? Mert rinyálni rinyálsz, addig oké, de mi a kérdés?

Életképtelen vagy, ennyi. Te magad mondod, tisztában vagy vele, hát így jártál. Le leszek pontozva, de ettől még ez van.

Nem a főnököd, nem a főnök gyerek, nem a nagymenő fiúk tehetnek arról, hogy te csak egy szürke egér vagy aki semmit nem tesz a létezésen kívül.

2022. máj. 5. 22:32
 10/20 A kérdező kommentje:

jajjj de melyre hatoan megbantott egy nagytudasu polgártars hogy megint szembesitett vele hogy en eletkeptelen vagyok, mivel nincs kocsim

jaj most mi lesssz

2022. máj. 5. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!