Rendszámtábla pótlása?
Sziasztok!
Adott egy "régi" rendszámos (EHZ-...) autó, viszont a jelenlegi rendszámtábla nagyon kopott már így elgondolkodtam a cseréjén. Abban az esetben, ha új rendszámtáblát kérek azon már minden esetben a bal oldalon kék mezőben lévő EU címer lesz, vagy mint az aktuális régi rendszámon, Magyar zászló fehér alapon? Esztétika miatt sokat számítana nekem, mert jelenleg fehér az autó.
Előre is köszönöm a válaszokat!
De ha most intézed, akkor még újra gyártják a régit. Viszont július 1-től zászlósat nem gyártanak újra.
Vagy kérhetsz teljesen újat, de az EU-s lesz, TFx környékén.
#4: Az lehet, fejből nem tudom, de igazából ilyen szempontból mindegy, ha egy rendszám még használható/olvasható állapotú akkor újragyártják. Ha mindkettő kuka, akkor kell újrarendszámozni a kocsit
Köszönöm szépen a válaszokat azt elfelejtettem hozzátenni, hogy szerencsére csak az első van rossz állapotban, így csak 1 db-ot kellene pótolni. Viszont akkor ezt még Július 1 előtt meg kell ejtenem.
Még egyszer nagyon köszönöm a segítséget mindenkinek!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!