Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha összesen kb. 20 percet...

Ha összesen kb. 20 percet megyek autóval naponta, az jót tesz a kocsinak vagy rosszat?

Figyelt kérdés
Ez is városban teszem, max 50-es tempó. 10-15perc beérni melóba, majd haza

2022. máj. 3. 19:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Semmi gond, benzineset kell venni, amíg hideg a motor nem szabad nagyon terhelni és évente vagy 10.0000 km-ként olajcsere és bírni fogja.
2022. máj. 4. 12:45
 12/14 anonim ***** válasza:
Mennyi a keret? Olcsó villanyautónak való feladat szerintem, C-Zero és társai már egész emberi árban vannak.
2022. máj. 5. 23:39
 13/14 A kérdező kommentje:
Új benzines kisautóra gondoltam vagy valami kompaktra
2022. máj. 6. 05:14
 14/14 anonim ***** válasza:
Egy ezres benzines suzuki swift pont jó lenne erre a célra. Ennek se jó a rövid út, de még talán ezzel éri meg a legjobban. Keveset fogyaszt, ha javítani kell az is olcsó. Ütközni ne ütközz vele :D, és vásárlásnál alaposan vizsgáld meg, próbálj egy patina állapotút kifogni. Szerintem nagyon nem nyúlsz mellé ezzel, erre a célra pont ideális. 2-4 hetente nem árt ha üzemmeleg állapotban mondjuk négyesben mész 90el egy főúton úgy 15 km-t, vagyis pörgeted kicsit hogy hosszú távon ne lustuljon el
2022. máj. 6. 11:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!