Érdemes még suzuki swiftbe fektetni?
A swift a legutolsó, amit ebben az árkategóriában vegyél.
Vékony, rohadós, borzalmasan gagyi kaszni, elkopó, kattogó dugattyú, ócska féltengelyek, stb.
A legjobb amit 300 körül vehetsz, pl egy Thalia, vagy Clio, benzines.
Hallgass rám, nem fogsz csalódni.
Befektetni??
Tudod te mit jelent ez a fogalom?
Hát figyu, most beállítottam hahun 2003-ig a Swifteket, 309 db hirdetést hozott ki. Ennyiből biztosan lehet jót is találni. Csak alaposan meg kell nézni, meg nem a 120 ezreset kell megvenni.
Engem ami jobban zavarna egy Swiftnél az a nagyon gyenge kaszni, azaz egy frontális ütközésnél nem sokat véd a komoly sérüléstől. Éppen ezért inkább városba ajánlanám, ahol alacsony a sebesség. Országúti ingázásra talán egy F-es Astrában gondolkodnék.
Igen érdemes, én is suzuki tulajdonos vagyok 1996 1.3 8v ötajtós
Jó kocsi nagyon de 20 év alatt elrohad, viszont ha normális lakatos megcsinálja 100-200 ból akkor kibír még 10 évet az új lemezekkel és rücsivel. Vezérlést olajat hütővizet kell cserélni és kész, mindent kibír, legjobb autó a földön, csak ajánlani tudom. 300 ért gc-glx környékén kapsz majd klíma nélkül. Mindenképp vegyél, jó lesz.
Köszönöm szépen az eddigi valaszokat! :)
Nagyon megoszlóak a vélemények, ugyhogy eléggé kételkedve állok még hozzá, lehet szétnézek más márkák között is. Ahogy néztem árban/korban az opel corsák és Ford KA-k hasonlóak. Vagy mindkettő ugynaúgy papírból van kb mint a swift, és ugyanúgy rohadnak szét?
(A thalianak utánnanéztem, van egy ismerősöm akinek ilyen autója van, majd kikérdezem róla alaposan, köszönöm az ajánlást :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!