Mi ez a hang, miért néztek egymásra a szerelők?
Jól hallatszik hogy a gázadással összefüggésben változik egy sípoló hang, össze is néznek a szerelők. Viszont az átvizsgálás során azt állapítják meg hogy tökéletes állapotban van a motor.
Egyik ismerősömnek is van egy ilyen kocsija, abban is hallani de neki is azt mondták több neves szervizben is hogy hibátlan a kocsi motorja.
Akkor mi ez a hang?
Láttam ezt a teljes videót, mikor megjelent.
Szerintem nem feltétlenül a hang miatt néztek össze. Legalábbis az arckifejezésük szerintem nem olyan, hogy "úristen, mindjárt szétesik az autó!", hanem inkább tetszik nekik valami. Hogy pontosan mi, azt nem lehet megállapítani, nem ültem ott velük az autóban. Lehet hogy volt egy úthiba, amit szépen vett az autó. Vagy odalépett neki egy kicsit és jól gyorsult, stb. Mivel a videót néző ezeket a hatásokat a monitor előtt nem érzi, szóban pedig nem tettek rá utalást, nem lehet tudni, hogy pontosan mi tetszett nekik, ami miatt bólogattak.
Az hogy a turbónak hallod a hangját, nem feltétlenül hiba. Még egy tökéletes állapotú, 0 km-es gyári új turbó sem tökéletesen hangtalan minden körülmények között. Ez egyszerűen a működési elvéből adódik. Nekem jelenleg egy bitrubós autóm van, amit pár éve újonnan rendeltem, most tart 43e km-nél. Tehát nincs agyonhasználva. De van olyan közlekedési helyzet, amikor valamennyire én is hallom a turbó hangát. Mikor kigördültem a szalon kapuján, akkor is ilyen volt. Teljesen nyugodtan alszom emiatt, nincsenek álmatlan éjszakáim.
ez a szerelői összenézés inkább a kuncsaft anyagi helyzetére utal..mennyi jatt várható.
Az autó jó, de azt ingyen mégsem lehet mondani..
Próbálj meg örülni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!