Rövid (kétszemélyes) Smart autóban szabad keresztben parkolni hosszában parkoló kocsik közé?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 29. 04:56
1/8 anonim válasza:
Szabad, csak nehogy belájanak melléd, mert az életben nem állszki onnan. Szóval max a parkoló szélén lévő helyen csináld, ott biztos ki tudsz állni.
Nálunk a suliban volt egy tanár, aki először az iskola honlapján, később egy külön oldalon gyűjtötte az iskolánk előtt parkoló autókról a képeket. Borzasztó mennyien nem tudtak beállni egy helyre, pedig fel is van festve szépen a vonal.
Na mindegy, emlékszem kirakott egy olyan képet is, ahol egy smart állt keresztben egy helyen és fölé írt "Keresztben is lehet szabályosan"
2/8 A kérdező kommentje:
Nem értem miért ne tudnék kiállni ha beallnek mellém?
2022. ápr. 29. 06:37
3/8 anonim válasza:
Mondjuk mert ha nagyon közel állnak, nem tudod kinyitni az ajtót.
4/8 A kérdező kommentje:
Ja tényleg, köszi már értem.
2022. ápr. 29. 07:38
5/8 anonim válasza:
Nekem is egyből az jutott eszembe, hogy hogyan nyitod ki az ajtót, ha odaáll valaki a kocsidtól 10 centire.
6/8 A kérdező kommentje:
Túlságosan bízom az emberekben ezért nem merült fel bennem
2022. ápr. 29. 10:07
7/8 anonim válasza:
Nagy hiba... Mármint ennyire bízni.
Egyébként ha nincs felfestés, nem lóg ki a kocsi és marad hely egy normális autónak beállni, akkor teljesen oké.
8/8 anonim válasza:
Kéne egy kispolák... azzal aztán bárhol lehetett tudni parkolni a belvárosban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!