Neki tolattam egy parkoló autónak friss jogsival, lehet belőle bajom, hagytam ott elérhetőséget?
Figyelt kérdés
2022. márc. 13. 16:15
1/11 A kérdező kommentje:
Ja semmi nem látszik a kocsin, lefotóztam az övét, de semmi, minimálisan mentem csak neki
2022. márc. 13. 16:15
2/11 anonim válasza:
Az, hkgy nem látszik semmi, nem jelenti, hogy nem sérült semmi. Egy fül belül letörhetett stb.
Ilyenkor hagyni kell elérhetőséget.
Semmi bajod nem származhat belőle, ha hagytál elérhetőséget.
Köteleződ Malusba fog menni, ha nem akarod kifizetni utólag a kárt, de ennyi.
3/11 A kérdező kommentje:
Malusba? az mi?
2022. márc. 13. 16:24
4/11 A kérdező kommentje:
Ezt,hogy jobb megoldani betétlap vagy kp?
2022. márc. 13. 16:27
5/11 anonim válasza:
Betétlap. Kp-val nem mész malusba, de nem az a dolgok rendje. Kötelező biztosításnál van bonus meg malus. Ha a jármű a tied, te vagy az üzembentartója, akkor a te kgfb besorolásod fog romlani. Alapból A0-ból indulsz. Ha nem okozol kárt, akkor szépen elkezdesz B1-B2-stb irányába lépkedni minden forduló után. Ha kárt okozol, akkor a biztosítód kifizeti az okozott kárt a másik félnek, neked meg felajánlja, hogy fizesd ki utólag, akkor megmarad a besorolásod. Ha nem szeretnéd kifizetni (általában nem éri meg), akkor a következő fordulótól kezdve M1 besorolásban leszel és nőni fog a kgfb éves díja. Érdemes kiszámolni, hogy megéri-e kifizetni. Ha mondjuk B10-ben vagy, akkor előfordulhat, hogy megéri. De ha ezeket nem tudod, akkor nyilván A0 vagy B1 vagy, onnan meg 99%, hogy nem éri meg kifizetni, nem fog sokkal emelkedni a kgfb.
6/11 A kérdező kommentje:
egy 1999-es swiftnek az elejének tolattam neki kb csak gurultam, alig mentem neki, várom,hogy hívjon
2022. márc. 13. 16:36
7/11 anonim válasza:
Ilyet is hülyeség csinálni, mert most ő akár kicseréltetheti a komplett elejét.
8/11 A kérdező kommentje:
Lefotóztam a kocsit, mit cserél ki? :D
2022. márc. 13. 16:48
9/11 A kérdező kommentje:
Na hivott.
Nem lesz semmi
2022. márc. 13. 19:10
10/11 anonim válasza:
És ezért éri meg mindig becsületesnek lenni :) Örülök, hogy végül semmi sem lesz belőle.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!