Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen sportkipufogót vegyek...

Milyen sportkipufogót vegyek a 125ccm-re? Honda CBR 125 R

Figyelt kérdés

Tudom, “na de minek egy 125re sportkipufogó”.

Csak érdeklődni szeretnék, hogy milyen lehetőségek vannak viszonylag olcsón?

Kamu ebay-es cuccokat kerülni kell vagy van valami jó, megbízható koppintás. Márkákkal sem vagyok igazán tisztában szóval minden érdekel.

Előre is köszönöm!

2022. ápr. 25. 22:02
 1/5 A kérdező kommentje:
+elfelejtettem írni, de úgy tudom érdemes karbit állítani új kipufogóhoz, ez mit takar? És én magam itthon meg tudom csinálni kis hozzáértéssel?😅
2022. ápr. 25. 22:04
 2/5 anonim válasza:
100%
Leginkább semmilyet.
2022. ápr. 25. 23:08
 3/5 anonim válasza:
66%
Ennél még egy fűnyíró is nagyobb!
2022. ápr. 25. 23:08
 4/5 anonim ***** válasza:
Azt akarod hogy gyengébb legyen és többet fogyasszon?
2022. ápr. 26. 07:14
 5/5 anonim ***** válasza:

Viszonylag olcsón nincs lehetőséged.

2 opciód van, ha nem akarsz rontani a jelenlegi helyzeten. Vagy békén hagyod, vagy akkor megcsinálod rendesen és nyersz vele 1-1,5 lóerőt max. Meg nyilván a hangja más lesz.

Akrapovic, leo vince, scorpion stb.

És nem, láthatóan te nem tudnád beállítani a dolgokat hozzá.

Biztos, hogy karburátoros? Csak mert az újjabbak már injektorosak, ott pedig új ECU mapping kell, vagy hát erősen ajánlott, amit házilag nem tudsz amúgy se megcsinálni.

Szakértőnél érdemes csináltatni, legalább 2-300 ezer forint, ha igényesen akarod megcsinálni.

2022. ápr. 26. 09:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!