Kezdő motornak városba Honda CBR 125 R?
Ezt a méretet hamar ki fogod nőni. 1-2 évre tervezz vele.
600ezer körül kapsz fiatalabb egész jó minőségű motort is ebben a méretben. Nézd meg az RKF125-öt!
Sokkal jobb, mint amit várnál tőle..
Nézd meg a CBF125-öt, szerintem jobb motorok
illetve PCX125 is jó lenne, ha nem ragaszkodsz váltóshoz
Ha főleg a városban használnád, akkor fölösleges a váltós motor.
Gondolom a mindennapi élethez kell; iskolába-, munkába járáshoz, vásárolni, ügyet intézni, flangálni stb.
Jobban jársz egy robogóval; ki tudod nyújtani a szezont és a ruhád is tisztább marad (a váltó nem koszolja össze a cipőd, az idomok is jól tudnak védeni a portól, széltől, esőtől).
Egy Suzuki Burgman, Honda PCX, Yamaha Xmax, Piaggio Beverly, Gilera Runner tökéletes partnered lehet. Nekem Burgonyám van, megtartottam második motornak. Bírja a 100-as utazót, kényelmesen ülsz rajta, súlya is van, élvezetesen lehet vele közlekedni.
Később nagyobbra váltásnál egy váltós motort megtanulni kezelni nem nagy kunszt, ha ezért ódzkodnál a robeszektől.
Szerintem is tökéletes! Tapasztalat, nekem is ilyen van.
Valóban előfordulhat hogy 1-2 év után kevésnek érezheted, de elég megbocsató es jól kezelhető jószág én venném megint!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!