Mekkora összeggel érdemes nekiállni a (használt) autóvásárlásnak?
Őszinte leszek, nem sokat értek a kocsikhoz, így hiába nézegetem a használtautó hirdetéseket, nem tudom ránézésre eldönteni, hogy mi számít szemétnek, túlárazottnak, stb.
Nyilván, ha vásárlásig jutok, kell majd egy ismerős, aki ért is hozzá, hogy ne vágjanak át. :D De úgy általánosságban, mekkora az az összeg, aminek érdemes zsebben lenni, ha elkezd használt kocsit nézegteni az ember?
Nincsenek túl nagy igényeim, nem ragaszkodom márkához, vagy ilyesmi, amire vágyom, a tágas belső tér, hogy lábnak-fejnek legyen hely magas embernél is, és bírja az országon belüli hosszabb utakat. Meg hogy ne kelljen pár éven belül lecserélni.
Egyáltalán nem kekeckedésnek szántam, de nincs olyan hogy x összegért még nem érdemes autót venni, de x+1 Ft-ért már igen, ahogy mi sem vagyunk egy formák és ami az egyik ember igényeinek tökéletesen megfelel az a másik ember igényeit lehet hogy nem elégíti ki. Olyat kérdeztél amire csak a saját hülyeségünket fújhatjuk de ezzel semmivel sem kerülsz közelebb a válaszhoz.
bármennyivel
csak ugye 100.000-ért lada samarát kapsz
5.000.000-ért bármit is
Köszönöm azoknak, akik értették és sikeresen értelmezték a kérdést és értelmesen válaszoltak! :)
9, Hathavi jövedelem az valahol 2,5 milla körül lenne, akkor az alapján, amit a többiek írtak, reális lehet talán. :)
10, Azt nem mondom, hogy rendszeresen menne hosszabb utakra, de mondjuk 1-2 havonta tuti. Nyaralás évi 1-2 alkalom, plusz család egy része 300+ km-re élnek, igazából főleg arra lenne a legnagyobb haszna, hogy megspóroljuk az 5-6 órás vonatozgatást... A mindennapokban meg csak városon belül, pestiek vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!