A gumiabroncsokat nem párban szokták adni hogy egyformán álljon mindkét oldalt a mintázat?
Pl ilyenre gondolok mint ez:
Amiket néztem róla videót azokba mindegyik egyforma. Tehát a két oldalt nem ugyanúgy fog állni a minta. Vagy ez teljesen mindegy, csak engem zavar?
Nem párban adják és nem gond hogy nem egyformán áll a minta. Azt nem tudom hogy mást zavar-e, bár meglepődnék ha te lennél egyedül a világon tehát arra szavaznék hogy nem csak téged zavar.
Nekem is ilyen van az egyik autón, nagyon jó gumi.
A linkelt mintázat aszimmetrikus, de nem forgásirányos. Nem kell párban árulni, csak arra kell figyelni, hogy a mintázat külső oldala mindig kívülre kerüljön. Sokakat téveszt meg az aszimmetrikus gumik mintája, de nem kell vele foglalkozni, csak a külső oldalt jelölő feliratot kell figyelni, az árkok iránya nem lényeges, működni fog az abroncs.
Vannak ezen kívül forgásirányos gumik, ezeknél nyíl jelöli a forgásirányt, de ezek szimmetrikusak, a külső és belső oldaluk nincs jelölve. Illetve vannak aszimmetrikus forgásirányos gumik - ilyenből utcait még nem láttam, nagyon ritkák, mert van velük logisztikai gond bőven. Csak versenycélra éri meg ilyeneket használni, utcán túl sok vele a nyűg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!