Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyan kössem ki a különolajzást?

Hogyan kössem ki a különolajzást?

Figyelt kérdés
Van egy 2ütemű motorom különolajzást szeretném kikötni mert nem bízok benne egyik ismerősöm úgy ment vele és menetkozbe csattant eggyet alatta a motor eltört a dugattyú nem volt kenés mondták azt hogy egyszerűen ne öntsek olajat a tartályba és akkor üresen megy az olajszivattyú de akkor meg leég hogy lehetne ezt így kikötni mert ha a benzinbe teszek olajat meg még külön ráolajoz füstöl nagyon és lerakódik a kipufogóba az olaj

2022. ápr. 23. 18:28
 1/5 anonim ***** válasza:
Felesleges kikötni, de ha már eltökélted, a csövet vezesd vissza a tartályba, és saját magában fogja keringetni.
2022. ápr. 23. 18:48
 2/5 A kérdező kommentje:
Az olajszivattyúból termelő olajat visszatápláljuk az olajtartályba és annak a csőnek a helyére amit lehuztunk vakdugót kell tenni vagy mit?
2022. ápr. 23. 18:55
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen, hogy ne menjen bele kosz. Gyakorlatilag csak egy porvédő kell rá.
2022. ápr. 23. 18:59
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem vagy 25 éve volt egy kis 80-as motorom, pont úgy szívtam meg, hogy megbíztam az olajzásban. Kövér gáznál mindig füstölt, kicsit sok olaj volt ráállítva. Egyik este hazafelé nem füstölt. Másnap már nem kellett berúgni.
2022. ápr. 23. 19:09
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen :)
2022. ápr. 23. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!