Egy kettő ütemű motornak a különolajzása mitől mehet tönkre?
Ha odafigyelsz, karbantartod, ellenőrzöd a csöveket, megfelelő minőségű olajat töltesz a tartályba, kifogástalanul működik a különolajozás. Nem véletlenül találta ki a gyártó.
Ne izgulj, ki van találva. Nem a motor a hibás.
Hát nekem besült a motorja mert kevesebbet adagolt a szivattyúja szóval én ajánlom hogy kösd ki,nem nehéz bekeverni és akkor 100% hogy kap olajat,már alkalmazás is van ami kiszámolja neked hogy mennyit kell beönteni x literhez csak be kell ütnöd az 1:40 es keverékarányt.
Az a baj hogy ezek sokat pörögnek és 8 ezres fordulaton már megvan az esélye hogy besüljön ha kicsit kevesebbet adagol,én is kb 2000 km t mehettem vele így hogy kevesebb olajat kapott.
Egy robogón még megértem hogy nem szükséges kikötni mert az kevesebbet pörög,de egy 2t 125 ön vagy egy am6 blokkos motoron már érdemesebb ha biztosra akarsz menni,nehogy úgy járj te is mint én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!