Izzó (lámpabúra) festéket hol lehet kapni? Hogyan fessek halogén izzó búrát?
Utánajártam, festékboltokban, autósboltokban kérdezősködtem, van akril meg stb lámpabúrafesték de egyik sem olyan hőálló szerintük, hogy halogén izzó festésére alkalmas legyen. Pedig a festék létezik mert kükönben az izzót a gyárban mibe mártja bele a robotkar?
Na az a festék kellene nekem, mi az, hogy hívják, miként kell rá hivatkozni?
Úgy tudom nem a halogén izzó 3000 fokos hanem csak a wolframszál, maga az izzó felületének a hőmérséklete csak 500 max 700 celsius fok.
Nem hiszem el, hogy nincs olyan fényáteresztő színes festék akár fújható vagy mártható ami képes lenne elviselni 500-700 fokot és nem zavarná az izzóban a gázcirkulációt mint pl ha zsír(ujjlenyomat) kerül a búrára.
Vettem már akrilakk festéket, ráfújtam, 2 óra után bekapcsoltam az izzót és elkezdett füstölni rajta a festék és ráégett.
Annak érdekében pedig hogy elkerüljük az okoskodókat is és értelmes válaszokat kapjak, nem sufnituning meg halogén izzóból akarok gázkisüléses fényűt varázsolni kékre festéssel, 24v-os R10W izzóból nem kapok sehol narancssárga festésűt, se homasita, se convoytruckshop se semmilyen autósbolt, úgyhogy kiveszem belemártom festékbe itthon és kész.
Aki tud bármilyen színes fényáteresztő hőálló festéket, köszi előre is!
Bent voltam a törökbálinti és a polus centeres homasitában is, azt mondták nincs nekik csak 12v-osban, 24v-osban csak fehér van azzal meg ne törödjek a weboldaluk mit ír raktár szerintinek.
De amugy a kérdés még továbbra is arról szól, hogy mi a neve ennek a festéknek vagy miként lehet rákeresni, milyen festék az ami hőálló és fényáteresztő akár fújható akár mártogatós vagy akármilyen le*rom.
Mi a fa*nak kell válaszlni egy kérdésre ha nem tudod a választ úgyse?
Mondjuk minek idegesgedek ezen, ahogy írtam sajnos ezt az oldalt is lehúzta szépen az itt lévők szellemi színvonala és így teljesen értelmét vesztette ez az egész kérdezz/válaszolj dolog.
Itt is lassan a válaszmező egy chatté alakul, választ pedig továbbra sem kaptam a kérdésre.
Személyesen mentem be a boltba és azt mondták nincs miközben a neten meg volt. Jártam már így pár cuccal. Beütöttem, hogy 24v R10W narancssárga és nincs. Lumenet-nél van csak de ahogy írtam csak 10-es kiszerelésben, darabonként nem találtam.
Ez pedig továbbra sem válasz csak kötözködés, nem azt kérdeztem, hogy hogyan találhatok narancssárga festésű 24v R10W izzót hanem a festék.
Szóval már megint nem a kérdésre sikerült válaszolni, abszolút nem releváns amit írsz, úgyhogy jelentettem is mert ez innentől kezdve már csak 'A válasz provokatív, a válaszadó csak veszekedni akar' kategóriába szerintem pont beleillik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!