Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Emberek, nektek szokták...

Emberek, nektek szokták spottolni (fotózni) az autótokat? Láttátok már, hogy esetleg valaki fotózta?

Figyelt kérdés
Milyen autótok van? Rá szoktak nézni az emberek, esetleg fotózni? Láttátok már esetleg, higy valaki "megnézte" volna pl. utcán? Mi volt a gondolatotok?

2022. ápr. 22. 19:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

#7: Azért, mert ezt ÉN láttam, nem a netről töltögettem le. Csak úgy hirtelen, ezzel a verdával a helyi kisbolt előtt találkoztam. Less csak rá a km-óra állásra, és ez nem cserélt, vagy visszatekert!

[link]

2022. ápr. 22. 22:46
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt egy évfolyamtársam, akivel ha az összevont tesin találkoztam szinte mindig mutogatta hogy most épp, milyen érdekes autót látott és fotózott le a városban. Tudta hogy engem érdekel mert én is szeretem az érdekes autókat.

Azóta nem találkoztam vele néha látom a városban oszt annyi. Már nekem is érdekes autóm van, egy 90-es évekbeli Chevrolet.

Egyszer indultam hazafele délután, nagy dugó volt, araszoltunk a sorban. Belenézek a tükörbe mögém ért valami faxa lada, benne két kb velem egyidős srác, a jobb egyben a régi haverom. Tartja a kezében a telefont és villan a vaku😁🤷‍♂️

2022. ápr. 23. 17:16
 13/14 anonim ***** válasza:
49%
#11 tetszik a cipőd...🤷‍♂️
2022. ápr. 24. 12:13
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
#11, ha jól látom ez pont az átmeneti széria 78 tájékáról. A miénk is ilyen, csak már 68.000 km-nél tart. Fotózni még nem fotózták, de leszólítani, kérdezgetni szoktak. Benzinkúton, parkolóban. Általában vagy idősebbek jönnek nosztalgiából beszélgetni, hogy nekik is ilyen volt. Vagy gyerekesek, hogy megmutassák az 5-6 éves kisgyereknek hogy az ő gyerekkorában mennyi ilyen autó volt.
2022. ápr. 24. 12:19
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!