Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Dobozos vagy nagy kombi autó,...

Dobozos vagy nagy kombi autó, ami 1,9m-nél nem magasabb, húzhat legalább 2 tonnát és 500e forint környéke ?

Figyelt kérdés
Ebből az árból nem a kinálat felső tartományában kapok ezzel tisztában vagyok, de nem is olyat keresek. Igáslónak kellene.

2022. ápr. 21. 18:23
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
A teherautós kitalációid elég problémások.
2022. ápr. 23. 22:12
 12/15 anonim ***** válasza:
Milyen teherautós kitalációk te istenátka? Olvass már vissza, #8 választ írtam én
2022. ápr. 23. 22:26
 13/15 anonim ***** válasza:

Ok! Bocsi!

Nem rád, hanem a hármas válaszolóra értettem a dolgokat!

Ettől függetlenül ateista vagyok, szóval az átkod hatástalan rám :)

2022. ápr. 23. 22:45
 14/15 A kérdező kommentje:

#9 A vontatási kérdésről egy szó nem volt, ezeket mind ismerem, mivel jogsim is van. Nem is tettem bele a kérdésembe, csak elfelejtettem közölni, hogy van b+e-m és ezért (jogosan) tájékoztatni akartak, hogy B-vel nem tudnék 2t-t húzni.

Nekem a fő kérdés az a kérdés amire kértem pár tippet, milyen autó jöhet szóba. Pl most talátam a Hyundai h1-et ami akár árba bele is férhet, dobozos is és van olyan változat belőle ami 2t horgot kapott (bár azt még nem tudom mi alapján van, hogy melyik mekkorát kap)

Aztán ma reggel láttam, hogy akár egy Vw sharan is szóba jöhet marha nagy belsőtere van, és annak is 2t horga van. Egyiksem magasabb 1.9m-nél így befér a kapun. Ilyen tippeket keresek amit esetleg nem találtam még meg de jó lehet.

2022. ápr. 24. 12:25
 15/15 anonim ***** válasza:

Inkább egy suv/terepjárót néznék ennyiért esetleg régebbi l200-as , hilux , navara ezek alvázas kocsik azaz elég nagy súlyt sok esetben 3 tonnás horoggal húzhatnak hely van bennük oké platós kocsi , de simán lehet rá dobozt szeretni és akkor főleg sok a rakodó tér . Furgonokkal az a gondom , hogy a legtöbb már nem rendes alvázas kocsi .

Traileresek pont azért használják az ml270-es mercit ,mert alvázas autó ezért lehet velük 3.3 tonnát húzni hivatalosan, ha meg van a megfelelő jogsi kategória

2022. szept. 30. 04:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!