Mi lehet a gond, hogyha rángat?
Figyelt kérdés
Elindulásnál nagyobb gázt kell adni, hogy ne fulladjon le, és úgy is rángat egy kicsit kuplung felengedésnél, akármilyen óvatosan engedem, aztán ha nem forgatom eléggé ki az 1-est, akkor 2-esbe váltásnál is ránt egy nagyot. A többi sebességbe váltás teljesen hibátlan. Így városban a sok szarul beállított lámpánál szenvedés folyton megállni, elindulni. Mi lehet a gond?2022. ápr. 20. 11:21
11/14 A kérdező kommentje:
Most volt nyári kerékre csere, felni szerintem egy picit nagyobb mint a gyári, ezzel lehet összefüggésben? Ezzel a kerékkel jobban ráz az autó gödröknél. A kuplung akkor lenne ha az összes sebességfokozatnál csinálná nem? Amúgy lehet hogy a motor szar, de az miért csak elindulásnál csinálja akkor? Autószervizben voltam már párszor, mindig azt mondják hogy jó ez így, semmi komoly baja nincs, de azóta mentem vele, most jött ez elő. 1 hete hoztam el a szerelőtől más gond miatt. Folyamatosan nem szívesen járok oda.
2022. ápr. 20. 15:58
12/14 anonim 

válasza:

Dehogy, a keréknél nincs olyan hogy rángat. Ha csak nem tojás az egyik felni de akkor állandóan ugrálna.
13/14 A kérdező kommentje:
Gondoltam, de más nem nagyon változott a rángatás óta ami ezt befolyásolhatja. Valami tipp hogy mi okozhatja a rángatást?
2022. ápr. 20. 16:19
14/14 anonim 

válasza:

Vidd el szervizbe, ha nem nézel alá sem nehéz lesz megmondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!