Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit lehet tenni, ha a szerelo...

Mit lehet tenni, ha a szerelo osszetorte az elso szelvedot es a megkerdezesem nelkul kicsereltette egy utangyartottra?

Figyelt kérdés
Egy ideje naluk volt mar a kocsim, nehezen talaltak a problemat, idokozben adtak egy berautot is ingyen, hogy hasznaljam, amig a kocsim naluk van. Szoval korrektek es jofejek voltak. Viszont 1 hete kaptam vissza az autom es feltunt, hogy teljesen mas az elso szelvedo. Eredeti gyari (Honda) szelvedom volt, most meg egy utangyartott Nordglass van helyette. Teljesen el vagyok kepedve, hogy ilyen megtortenhet, ugyanis egy szot nem szoltak az esetrol. Mint most utolag kiderult, elvileg a szelvihar fellokte a motorhaztetot, igy torott be a szelvedom. Szerintem az lenne a minimum, hogy elmondjak, mi tortent, megkerdezik, hogy mi legyen, nem az, hogy visszakapom a kocsit es 1 het utan tunik fel, hogy uj a szelvedom. Gondolom ha en gyarit szeretnek, most onkoltsegen cserelhetem ki..

2022. ápr. 19. 21:41
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Hát, nem véletlenül voltak veled olyan jófejek. :(

Ez márkaszerviz volt? Mert ha igen, őket azért ilyenkor meg lehet szorongatni.

2022. ápr. 19. 21:49
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Lehet azt gondolták, hogy nem veszed észre?

A szerviz vezetőjét kérdezted, miért nem értesítettek előre?

2022. ápr. 19. 21:50
 3/10 A kérdező kommentje:
Nem, csak egy “sima” szerviz, bar Honda a szakteruletuk. A csere autot elobb kaptam, mint hogy ez tortent, sajnos a jofejseguk miatt kellemetlenul erzem magam, hogy egy ilyenen fennakadok, de ez akkor sem oke.
2022. ápr. 19. 21:53
 4/10 anonim ***** válasza:
85%

Egy gyors kérdés: mivel tud kevesebbet az utángyártott szélvédő, mint a gyári eredeti?

Ha használatban, tartósságban vagy bármi egyébben nem tudsz érzékelhető különbséget felmutatni és bizonyítani (!), akkor se okod, se jogod pampogni emiatt.

2022. ápr. 19. 21:57
 5/10 anonim ***** válasza:
85%

Milyen "ilyenen"?

Ez minden csak nem apróság.

2022. ápr. 19. 21:57
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem kaptál gagyi cuccot.

[link]

Persze korrektebb lett volna ha előre szólnak, hogy mi történt és hogyan kívánják orvosolni a dolgot.

Mindazonáltal sanszos, hogy eleve AGC üveg volt a kocsiban Honda emblémával.

2022. ápr. 20. 07:49
 7/10 anonim ***** válasza:
88%
Igazából gyárival megegyező minőséget kaptál, annyira, hogy még eg yhét kellett ahhoz is, hogy észrevedd
2022. ápr. 20. 09:16
 8/10 A kérdező kommentje:
Tekintsunk el attol, hogy jo szelvedot kaptam-e vagy sem, szerintem senki nem lenne boldog, ha a sajat kocsijaval tortenik ez meg. Nem tudom, mit kepzel az ilyen ember magarol, hogy nemhogy a tulajdonos beleegyezese nelkul, de a tudta nelkul onkenyesen rendelkezik. Az csak hab a tortan, hogy a motorhazteton levo serulest nem javitottak, patentok hianyoznak, a muanyag szet van kaparva mivel elkepeszto gany modon szedtek ki, termeszetesen meg a rendszam matrica is hianyzik es az ablakmoso folyadek cso is le van szakitva. Abban is biztos vagyok, hogy ez a kar vmilyen modon, legalabbis egy resze biztosan bele van szamolva a komplett javitasi koltsegbe.
2022. ápr. 20. 12:31
 9/10 anonim ***** válasza:

Eddig csak a szélvédővel volt problémád, így arra kaptál választ.

Szó nem volt az összekókányolt és hiányosan visszaadott autóról. Ha harcos típus vagy harcolj. Ha meg nem, akkor engedd el a dolgot, mert magától a matorháztető nem javítódik ki ahogy a többi problémás rész sem.

2022. ápr. 20. 12:46
 10/10 anonim ***** válasza:

"Nem tudom, mit kepzel az ilyen ember magarol, hogy nemhogy a tulajdonos beleegyezese nelkul, de a tudta nelkul onkenyesen rendelkezik."

Ha egyszer megtörtént a kár, akkor mit tehetne? Persze, szólhatna, de az, hogy kicseréli azt, amit eltört, arra hülyeség azt mondani, hogy önkényesen rendelkezett a tulajdonod felett. Ugyanazt az állapotot akarta helyreállítani, ami a káresemény előtt volt.

A többi javítási hibához nem tudok hozzászólni. Ha azok miatt van értelme vitázni velük, akkor amiatt vitázz.

De a kérdést a szélvédőről írtad ki. Nem csodálkozhatsz, hogy arra jöttek a reakciók. :-)

2022. ápr. 20. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!