Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha lemásoltatom a kocsikulcsot...

Ha lemásoltatom a kocsikulcsot, megoldódik ez a probléma?

Figyelt kérdés
Most kaptam használatra egy céges autót, előtte nem az enyém volt, szóval nem ismerem a történetét. Az a baja, hogy alig lehet kinyitni az ajtaját, illetve beindítani/gyújtásra rakni. Egyik munkatársam szerint, ha lemásoltatom a kulcsát és utána az újat használom, akkor megszűnik ez a probléma. Ez tényleg így van?

2022. ápr. 19. 09:31
 1/6 anonim ***** válasza:
86%

Ha ezt a kopott kulcsot másoltatod le azzal se lesz jobb.

Ha van tartalék kulcs ami nincs elhasználva azt lehet másoltatni.

2022. ápr. 19. 09:43
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha van egy billegő széked, aminek meg van rövidülve az egyik lába, és csináltatsz belőle egy pontosan ugyanolyat, akkor az nem fog billegni?
2022. ápr. 19. 09:49
 3/6 anonim ***** válasza:
74%

Beszélj a feletteseddel hogy adja oda a tartalék kulcsot és azzal teszteljétek. Ha azzal jó akkor a tartalék kulcs alapján csináltassatok egy másolatot és a régi kopottat pedig tegye el vész vész tartaléknak mert a semminél jobb lehet.

Az első jól írja hogy hogy ha a jelenegi alapján másoltatod akkor azzal semlesz jobb mert a kopott kulcs mintáját fogja felhasználni ami szintén nem lesz jó.

Ha nincs tartalék kulcs ami alapján lehetne jobbat másoltatni akkor keress egy autókulcsos céget ahol tudnak csinálni kulcsot az autóhoz, vagy lecserélik a zárbetéteket. Persze mivel nem a tiéd így a cég beleegyezésvel tedd ezt meg.

2022. ápr. 19. 09:52
 4/6 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogy milyen kulcs, mert van amit úgy kell rendelni, meg utána a benne lévő chippet feltanítani a kocsi vezérlőjébe.

Egyébként van rá esély, hogy jó lesz egy nem kopottal, tehát a tartalékkal. Nemrég én is úgy jártam, hogy a zárban eltört pár spiáret alkatrész, ezeket lehetett venni, így itthon megjavítottam, meg persze akkor már a zár is alaposan ki lett tisztítva. Utána akadt a, mint amikor a kulcs nem húzza vissza rendesen a lamellákat. A tartalék kulccsal viszont tökéletes.

2022. ápr. 19. 10:04
 5/6 anonim ***** válasza:
17%
Egyáltalán kocsikulcsot engednek másoltatni? Tudtommal nem lehet, nem vállalják.
2022. ápr. 19. 11:36
 6/6 anonim ***** válasza:
86%

nagyon ritka, hogy a kulcs kopna el, a zárban lévő kis fülek szoktak. Hiába lesz új kulcs, nem lesz jobb a helyzet. Zárcilindert kell cserélni.

de próbáld meg a pótkulccsal, hátha

2022. ápr. 19. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!