Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Én úgy érzem nem vezetek...

Én úgy érzem nem vezetek valami jól, önbizalmam sincs, oktató szerint még 15-20 óra kell ez igaz lehet?

Figyelt kérdés
Eddig 50 órát voltam, szerintetek az igaz lehet hogy akkor veszek még 20 át és meglesz. Mert nagyon örülnék már. Mert én ezt már nem bírom fizetni. ráadásul az a 20 óra már még drágább lesz mint eddig sokkal. Szóval szerintetek ha ezt mondta akkor tényleg meg lesz akkor? Mert ráadásul ki maradt több mint egy hónap. Még néha lefagyok a nagy városban nem tudom magamtól mit tegyek, ezért is érzem magam szarnak. akkor ez így meg lehet? Mennyire szigorú a vizsga?

2022. ápr. 18. 17:40
 1/10 A kérdező kommentje:
De szerintem ha meg lenne végre és mindennap tudnék vezetni akkor én szerintem jó lenne az.
2022. ápr. 18. 17:41
 2/10 anonim ***** válasza:

Ne stresszelj rá, nyugodj meg. Embere válogatja, hogy kinek hogy megy. Nekem az elején borzasztóan ment, az oktatóm állandóan üvöltött velem, de 40 óra után másodikra átmentem, és azóta se okoztam balesetet, magabiztosan vezetek.

Azt megmondani, hogy mikor állsz készen egy vizsgára, szerintem anélkül, hogy látnánk, nem lehet megmondani. De fontos, hogy ne stresszeld magadat, mindenki nehezen indult, senki sem született jogsival a farzsebében.

A vizsga egy izzadós dolog, marhára kell figyelni, de ez is vizsgabiztostól függ, hogy mi az, amit elnéz, és mi az, amiért rögtön buktat. Nagy kérdés, hogy az oktatód tényleg igazat mond-e, vagy csak a pénzt szereti, és nem célja, hogy átmenj, mert ha így érzed, akkor mindenképp próbáld meg a vizsgát, vagy válts oktatót. Az a jó, hogy nem olyan drága a vizsga, mint egy nyelvvizsga, nem gáz, ha nincs meg, de jó ha látod, hogy hogy állsz, min kell javítani.

2022. ápr. 18. 17:49
 3/10 A kérdező kommentje:
Igen köszönöm, azt nehéz eldönteni tényleg át megyek e vagy csak a pénz kell neki. Na ezt nem tudom én sem. Úgy emberileg normálisnak tűnik. De én nem vagyok annyira jó ember ismerő sem. Ha felidegesitem kiabál ez is, de amúgy normális szokott lenni. Remélem nem csak le húz mert ha meg lenne annyiból amennyit mondott annak nagyon örülnék.
2022. ápr. 18. 18:11
 4/10 A kérdező kommentje:
Én biztos vagyok benne ha meglenne és mindennap csinálnám akkor jó lenne az. Rögtön a legnagyobb városba nyilván nem mennék be.csak fokozatosan.
2022. ápr. 18. 18:13
 5/10 anonim ***** válasza:

Akinek eddig tanácsoltam, az mind váltott, és átült automatába...meglepődek milyen jól tudnak a vezetésre koncsntrálni, egyik sem bukott meg a gyakorlati vizsgán.

Nos neked is az automatára váltást ajánlom...meglátod könnyebben megy minden...nem kell ajárműkezeléssel foglalkoznod, főleg, hogy soha nem fullad le, és nem kell a kuplunggal szarakodni..

Azt ne kérdezd, hogy mi lesz, ha megkapod a jogsid és kéziváltóst fogsz vezetni?...semmi...senkit nem fog érdekelni.

2022. ápr. 18. 19:28
 6/10 A kérdező kommentje:
Hát az nagyon nagy rá fizetés lenne. Új iskola új oktató ott is le szednék rólam azt a pénzt ami kell nekik. Ráadásul nagyon el fognak szabadulni az árak. Most lett ár emelkedés de benne van a szerződésben hogy a háború miatt még lehet még magasabb az ár. Szóval ezt nagyon gyorsan le kéne tudni nincs már idő erre.
2022. ápr. 18. 20:22
 7/10 A kérdező kommentje:
Nekem már csak 8-9 hónapom van ráadásul ezt az egészet befejezni szóval másik oktatóra se tudok várni fél évet. Ráadásul az itthoni autó manuális és nincs pénzem mást venni.
2022. ápr. 18. 20:23
 8/10 anonim ***** válasza:

“Azt ne kérdezd, hogy mi lesz, ha megkapod a jogsid és kéziváltóst fogsz vezetni?...semmi...senkit nem fog érdekelni.”

A rendőrt igen, ha megállít, mivel az automata jogsiban benne van, hogy csak ilyen autót vezethet. Nem vagyok az automata ellen, de olyanokat ne ajánlgassunk már azért, amivel megütheti a bokáját a kérdező.

Az viszont igaz, hogy lehet automata után kézire vizsgázni, keresni kell egy oktatót hozzá.

Kérdező, ha te sem vagy biztos a tudásodban, akkor azért lehet még valóban némi hiányosság. Alapvetően azért érzed, hogy fejlődsz?

2022. ápr. 23. 12:44
 9/10 A kérdező kommentje:
Igen de ritkán kaptam időpontokat ami nagy hátrány volt. Még volt hogy heti egy se volt meg. Illetve volt hogy közbe jöttek dolgok és nem lehetett menni. Másik oktatónál is voltam már az sem volt jobb. Sőt a jelenlegi egész normális a legtöbbhöz képest ezért már váltani nem akarok. Meg ugye idő se lenne már.
2022. ápr. 23. 13:37
 10/10 A kérdező kommentje:
Mert ezt úgy lehet a leghatékonyabban megtanulni ha megy az ember hetente kétszer. Ezért már rájöttem hogy intenzív iskola kellett volna ahol ezt garantálják. Nyilván az még drágább lett volna megéri. De már utólag könnyű okosnak lenni
2022. ápr. 23. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!