Milyen autót ajánlanátok oktatóautónak 1,5-2M Ft-ig?
csak suzuki az bírja a sok debilt
nem dizel, benzint tessék venni
Oktatóautónak benzinest vegyél mindenképp, hogy a tanuló normálisan megtanulja a kuplungkezelést...
Bátyám is ezzel nagyon megszívte, mert az dízelen tanult, és az oktatója azt nevelte belé, hogy egyáltalán nem, vagy csak nagyon kevés gázt kell adni elinduláskor.
Mivel nekünk meg benzines autónk volt kevés nyomatékkal, nagyon sok kellemetlen helyzete volt ebből.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Nekem volt már egy benzines, és két dizel oktatóautóm. Az első egy Ignis volt, a másik kettő Fiesta 1.4 TDCI. A Suzukival jobban meg voltam elégedve műszaki szempontból, persze a fogyasztás tekintetében nem.
5# Nekem az az első, hogy elmagyarázom a tanulónak, hogy egyáltalán mit csinál a tengelykapcsoló. Sosem tanítottam ilyet, hogy alapjáratból induljon el, forgalomban sem alapjáratozunk. Fontos a gázkeresés ismerete. Persze hagyom, hogy próbálja ki, hogy meg lehet mozdítani az autót alapjáratból is, benzinest egy kicsit nehezebb nyilván.
Köszönöm a válaszokat mégegyszer!
"benzinest egy kicsit nehezebb nyilván."
meglehetősen mivel azonnal lefullad xd max egy 2 literes v6 nem
mi az hogy nekem igen?
1.3 as suzukim van LOL
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!