17 éves autó vásárlás előtt állok, melyik lenne a megfelelőbb autó?
Kettő autót néztem ki, árban szinte passzolnak, az egyik hasznosabb a másik pedig jobban tetszik, szerintetek mint fiatalnak melyik autó lenne a jobb?
1. Audi TT coupe 2.0 T FSI (2007/4)
2. Volkswagen Passat CC 2.0 CR TDI (2009/2)
A passat-nál csak az tetszik jobban hogy az Business kivitelbe van, meg ugye van 1000 extra, és nem valami comfort vagy ilyenek, minden másban a tt tetszik jobban.
Jajj, 17 évesen* elnézést,
köszönöm válaszokat, igazából azért ez a kettő kocsi van szóba, mert valahogy mind a kettőre csillog a szemem.
Ha újabb de kb ilyen árba (3.500.000ft-4.000.000ft) kene kocsit nézni, melyik lenne az ideális?
Leginkább tapasztalatot várok, vagyis aki vezet is ilyen kocsikat.
Vegyél egy Scirocco-t és megkapod a középutat a kettő között...
Egyébként meg anyuékkal egyeztesd. Lehet dobnak egy hátast, ha megtudják mennyit kell tankolni egy 2.0 TSI-be, ha úgy használhatják is (tudjuk te nem fogod, nem azért kell a nagymotor)
Én tankolnám, vagy maximum felesbe.
Én is soknak gondolom néha a 2.0 TSI-t csak meg soha nem volt így nem tudom.
Jelenleg egy Vw Passat b6 2.0 PDTDI-m van, sokan mondtak hogy a kettő ég és föld.
És köszönöm az ajánlatokat, a a Scirocco-ra rá nézek!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!