Ford Fiesta 1.4 TDCi-hez létezik fém nívópálca?
Volt benne 2 db gyári használt és egy új utángyártott pálca, mind beletört, mert gyárilag szar minőségű műanyagból van, ami nem birja az olajat... Létezik esetleg évből fém változat?
Motorkód F6JA. 1.4 TDCI/HDI
Válaszokat előre is köszönöm!
Isten se tudja, hogy hány ilyen autóhoz volt szerencsém. Egyetlen egyre sem emlékszem, amelyiknek el volt törve a nívópálcája.
Biztos, hogy a pálca a hibás és nem te? Ezt a kérdést magadnak válaszold meg, ne nekem, mert én úgysem hiszem el.
Nem hiszem, hogy egy adott motorhoz többféle kivitel lenne.
De szinte akármelyik autó fémszalag pálcáját tudod használni, ha az elég hosszú. A végéből le lehet vágni és reszelővel át lehet másolni a szinteket.
A bontottnál is lelevelezheted, hogy milyen hosszút akarsz.
Pl. az 1,3-as Fiesta motornak is fémszalagból van a szintmérője.
Németek már nívópálcát se tudnak gyártani?
Eddig az összes renyómban gyári nívópálca volt, műanyag.
Még csomót is lehet rájuk kötni.
Ha jó a felső átmérő, rakj bele renaultét.
Na akkor az is válaszol akinek ilyen autója van:
Létezik fém nívópálca, Unixban vettem utángyártottat. Gyárilag műanyaggal van szerelve, tizenévesen hajlamos eltörni pont a mérce felső jelölésénél.
#4 Ez egy PSA konszern motor, mellesleg rendkívül jó konstrukció, ha valamelyik Ford kasztniba van építve és Siemens befecskendező rendszer van rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!