Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik autótípust/autómarkát...

Melyik autótípust/autómarkát a legegyszerűbb ma eladni?

Figyelt kérdés

Márka és típus is érdekelne. Ha motodt is tudtok írni az mégjobb lenne.

Pl:

kisautó kategória:hyundai i10, honda jazz

Suv: kia niro hibrid, honda crv, nissan qashqai, hyundai tucson, toyota rav4

Sedan: vw jetta, corolla stb

2022. ápr. 16. 09:52
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Amiből eleve sok van, tömegautó, azt általában sokkal inkább megveszik, mint valami ritka típust.
2022. ápr. 16. 09:57
 2/8 anonim ***** válasza:
11%
Mivel egyre több a csóró hülyegyerek az utakon, így egy dízel német prémiumot valószínűleg nem kell sokáig hirdetned. ;)
2022. ápr. 16. 10:05
 3/8 anonim ***** válasza:
84%
Én kb 4 évvel ezelőtt ezelőtt még esti órákban meghirdetettem egy ezres swiftet. Már hajnal 5kor hívtak!!! Ugye olyankor még a legtöbb ember alszik, le is b@sztam a csávót. Aztán még egész csörgött a telefonom. Swift corsa f vagy g astra ezek mind hamar mennek. A kevéssé ismert és kevés darabszámos autókat a legnehezebb eladni.
2022. ápr. 16. 10:15
 4/8 mindentudó99 ***** válasza:
78%
Szintén 1000 es swift. Meghirdettem es már hívogattak is. 8 jelentkező lett aki mondta hogy jön ahogy tud megnézni. Két nap alatt elment
2022. ápr. 16. 14:37
 5/8 anonim ***** válasza:
70%
A kisautókat a legkönnyebb eladni.Pl.swift,corsa,yaris
2022. ápr. 16. 16:07
 6/8 A kérdező kommentje:
Kisautó kategória a kis fogyasztás/biztositás/súlyadó stb miatt tényleg éppeszű döntésnek tűnik, főleg ilyen üzemanyag árak mellett. Én viszont pont olyat vennék, amiből nincs minden 2. embernek: i10, i20 stb. Mégis eladhatóbb itthon egy corsa, swift?
2022. ápr. 17. 08:35
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen mert a corsat és a swiftet szinte mindenki ismeri. Nem zsákbamacska (kivéve ha már eleve szétvan rohadva) Amúgy ha most lenne rá keret,eskü vennék megint egy ezres swiftet a nissanom mellé, mert városba tökéletes. Nem is gondolod, hogy milyen egy igénytelen primitív autó, de pont az teszi nagyszerűvé. Eléggé feltörtek a koreai márkák is tehát nem eladhatatlanok. Üdv 3-as voltam.
2022. ápr. 17. 12:45
 8/8 Dzsoki ***** válasza:
Kérdező! Most akkor a legegyszerűbb eladni vagy,hogy melyik egy kicsit különlegesebb,a kérdés? Ugyanis,eladni azt lehet könnyen,ami ismert és sok van belőle. Az egy másik kérdés,hogy a Swift,SX4, vagy bármelyik Opel Astra,de inkább az F,könnyen eladható,csakhogy nagyon meg kell nézni! Akár a Swift,akár az F Astra esetén,huszonéves autók,így az alváz korrodált lehet. Esetenként,nagyon korrodált.
2022. máj. 9. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!