Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 24 vagyok, nem volt még saját...

24 vagyok, nem volt még saját kocsim, és első autónak, egy A5 3.0tdi quattrot néztem ki, 2012es évjáratot, szerintetek?

Figyelt kérdés

Inkább az emberek véleménye érdekelne, hogy ki mit gondol erről a kocsiról vagy 2.0 tfsi-n gondolkodtam még, viszont ingázni napi masfel órát,lehet nem a legpraktikusabb választás.

Esetleg az import audikról, mennyire lehet megbízni bennük,ugyanis legtöbb,amit néztem az nem itthoni.

Vagy csak szimplán zsákbamacska minden kocsi? ;)

2022. ápr. 15. 13:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

#8 Mert volt egy remek vétel, szinte full extra, végig vezetett szervizkönyv, első mo-i forgalomba helyezés volt.

Kipróbáltam, egyből megtetszett, amúgy 330xd automata :)

Azóta megcsináltattam rajta a vezérléscserét, csapágyazást, meg jó néhány dolgot amíg ki volt szedve a motor.

Nem keveset költöttem rá, de totál nyugodt vagyok, simán kiugrottunk vele Svájcba, meg se fordult a fejemben, hogy bármi közbejöhet.

Erre figyelj, hogy a 6 hengeres Audiknál is egy vagyok a vezérléscsere.

2022. ápr. 15. 17:49
 12/14 A kérdező kommentje:

Na örülök neki, hogy sikerült egy fain járgányt kifognod, használd sokáig ;)

És hát igen,tisztában vagyok vele,hogy nem kevés a fenntartása.

Főleg ha balszerencsémre, a szervizbe még semmi gondja, aztán 2000km után elkezd szarakodni, de hát ezt előre senki nem tudja.

Olvasgattam neten és kb évi 2-300.000 ft fenntartást láttam, mennyire lehet ez reális? :D

2022. ápr. 15. 17:57
 13/14 anonim ***** válasza:
Semennyire.
2022. ápr. 15. 19:17
 14/14 anonim ***** válasza:

Semennyire nem igaz, amit írtam a 11es válaszban, az másfél millió volt.

Kizártnak tartom hogy 5 évig ne kéne rákölteni, hogy kijöjjön legalább a 300ezres éves díj.

2022. ápr. 15. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!