24 vagyok, nem volt még saját kocsim, és első autónak, egy A5 3.0tdi quattrot néztem ki, 2012es évjáratot, szerintetek?
Inkább az emberek véleménye érdekelne, hogy ki mit gondol erről a kocsiról vagy 2.0 tfsi-n gondolkodtam még, viszont ingázni napi masfel órát,lehet nem a legpraktikusabb választás.
Esetleg az import audikról, mennyire lehet megbízni bennük,ugyanis legtöbb,amit néztem az nem itthoni.
Vagy csak szimplán zsákbamacska minden kocsi? ;)
#8 Mert volt egy remek vétel, szinte full extra, végig vezetett szervizkönyv, első mo-i forgalomba helyezés volt.
Kipróbáltam, egyből megtetszett, amúgy 330xd automata :)
Azóta megcsináltattam rajta a vezérléscserét, csapágyazást, meg jó néhány dolgot amíg ki volt szedve a motor.
Nem keveset költöttem rá, de totál nyugodt vagyok, simán kiugrottunk vele Svájcba, meg se fordult a fejemben, hogy bármi közbejöhet.
Erre figyelj, hogy a 6 hengeres Audiknál is egy vagyok a vezérléscsere.
Na örülök neki, hogy sikerült egy fain járgányt kifognod, használd sokáig ;)
És hát igen,tisztában vagyok vele,hogy nem kevés a fenntartása.
Főleg ha balszerencsémre, a szervizbe még semmi gondja, aztán 2000km után elkezd szarakodni, de hát ezt előre senki nem tudja.
Olvasgattam neten és kb évi 2-300.000 ft fenntartást láttam, mennyire lehet ez reális? :D
Semennyire nem igaz, amit írtam a 11es válaszban, az másfél millió volt.
Kizártnak tartom hogy 5 évig ne kéne rákölteni, hogy kijöjjön legalább a 300ezres éves díj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!