Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mivel oldhatnám fel a ragacsos...

Mivel oldhatnám fel a ragacsosságot a rádió gombokról?

Figyelt kérdés
Vw golf, a hangerő és a frekvencia (azt hiszem így nevezik) gombok nagyon ragacsosak. Már probáltam szesszel, meleg szappanos vízzel és még száraz rongyocskával is levájni róla a ragacsos réteget de nem sikerült. A kocsit most vettem használtan,úgyhogy nem igazán tudom mi lehet ez a ragacsos trutyi rajta. Mivel tudnám feloldani, hogy lejöjjön róla? Gondoltam az ecetre, de félek nehogy lejöjjön vele együtt az a fekete színe, mert úgye gumiból van vagy miből...

2022. ápr. 15. 12:00
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy maga a gomb anyaga kezdett el nyúlni-ragadni-mállani?
2022. ápr. 15. 12:03
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem hinném, mert fogpiszkálóval itt mind vájom és csak egy vastag sárga réteg ragacsos anyag jön le, de a gomb anyaga ott marad, tehát látszik hogy alatta jó állapotban van maga a a gomb
2022. ápr. 15. 12:12
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
A nagyját szedd le mechanikusan - mint ahogyan a fogpiszkálóval csináltad, aztán próbálkozz meg hideg zsíroldóval. (welldone, stb amilyen van otthon)
2022. ápr. 15. 12:32
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Működött!
2022. ápr. 15. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!