Röviden összefoglalnátok mit kell figyelembe vennem új autórádió és hangszórók vásárlásakor?
Az lenne a cél, hogy minél élvezhetőbb legyen a zene. Szeretem ha a zenének mély basszusa van(nem tudom ez befolyásolja-e a vásarlást). Esetleg küldhettek linket konrét darabokról amit meg is tudok rendelni.
1 dines kell és a keret 50.000 forint. Bluetooth csatlakozás nem rossz ha van, de tudom nélkülözni. Az fontosabb, hogy a rádió állomásolak tisztán fogja.
50-et csak fejre szánsz, vagy ebbe a hangszórókat is beleszámoltad?
Ha csak fejre akkor úgy lehet nézelődni, hangszóróval együtt, silány minőséget fogsz kapni!
Ha csak fejegységet keresel, ebben az árszegmensben nagyjából mindegy mit veszel a normális gyártók közül!
Ha fontos a hangminőség elsősorban Alpine-t vennék, de nem rossz választás egy Pioneer sem. A Sony-t kerülném, rossz a hangképe... bár ez inkább csak komolyabb rendszereknél szempont.
Ebben az árszegmensben, tényleg nagyjából mindegy, csak ne kínai androidos csodát vegyél.
Az élvezhető basszust meg mélynyomó nélkül felejtsd el!
Sajnos a fizikát nem lehet megerőszakolni...
Nem értem miért kellene feltétlen mélynyomó. Azért nem diszkót szeretnék az autóba.
Ismerősömnek az mk1 Focusban gyári fejegység és a gyári(igaz, ebben nem biztos, de ő nem nyúlt hozzá) hangszórók vannak mélyláda nélkül és iszonyat jól szól. Tiszták a hangok és mély basszusa is van a zenének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!